Georg Dolivo maaliskuun Kannelmäen kasvona

DolivoManninen DSC0918 pienempi

Maaliskuun Kannelmäen kasvona on Kannelmäessä asuva kulttuurivaikuttaja Georg Dolivo. Espoon kulttuurijohtajana vuodesta 2001 toiminut Dolivo tunnetaan kulttuurielämän ja kaupunkikulttuurin vaikuttajahahmona; hänelle myönnettiin ansioistaan Espoo-mitali 2007. Hän on johtanut Näyttelykeskus WeeGeetä ja aiemmin myös Svenska Teaternia. Georg Dolivoa haastatteli 23.3.2012 Kanneltalon johtaja Antti Manninen.

Dolivo Manninen DSC0921 pienempi

Runsas 30 kuulijaa oli paikalla Kulttuurikahvila Voilássa pidetyssä tilaisuudessa.

Dolivo DSC0930

Dolivon muistetaan etenkin Kivikasvot-yhtyeestä, jossa hän oli yksi neljästä alkuperäisjäsenestä.

Kannelmäen kasvot -keskustelusarja esittelee alueen tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Tilaisuuden järjestävät Helsingin kulttuurikeskus yhdessä kaupunginosan paikallistoimijoiden kanssa.