HuBu-bussi Sitratorilla ti ja pe-iltaisin – tule tutustumaan!

Walkers-Hubu-bussi avasi ovensa 27.3.12 tiistaina Sitratorilla klo 17-21 alkaen. 
Toinen viikoittainen toiminta-ilta on perjantaisin 17-22. 

Katso juttu bussi-illasta Sitratorilla! 

Aseman Lapset ry:n hallituksen viisaalla päätöksellä uusi bussiprojekti saa myös uudet pyörät alleen. Keväällä 2011 hankittu uusi bussi ”Kid Walker” muokataan ja tuunataan kesän aikana uuteen kuosiin liikkuvaksi Walkers-kahvilaksi.

Kahvila on alle 18-vuotiaille nuorille tarkoitettu paikka, jossa on tarjolla edullisia kahvilapalveluja ilman ostopakkoa sekä mahdollisuus käyttää EOPH:n mobiili- ja pelipalveluja. Bussi toimii kesäaikana Helsingin keskusta-alueella ja muulloin eri puolilla pääkaupunkiseutua aina kolme kuukautta kerrallaan alueilla, joilla on tilausta turvallisten Walkers-aikuisten läsnäololle.

Listietoja;
Samu Herttuainen, Projektityöntekijä

Walkers-Hubu-bussiprojekti

044-0494555

Aseman Lapset ry, Simonkatu 3 a, 00100 Hki