Lasten ja nuorten kesätekemistä Harrastushausta

kesa stadissa_2012

Katsasta nuorten kesäleirit ja -kurssit Harrastushausta! 

Mietitkö lapsellesi kesätekemistä?
Harrastushaku löytyy osoitteesta
www.nuoriso.hel.fi/harrastushaku

Nuorisoasiainkeskuksen Harrastushausta löydät yli 200 vaihtoehtoa.
Teemat vaihtelevat skeittauksesta joogaan ja Harry Potterista futikseen.
Hakukoneessa voit valita, selaatko esimerkiksi leirejä, retkiä vai kursseja.
Toinen vaihtoehto on tarkistaa, mitä kaikkea on meneillään juuri tiettyinä päivinä tai viikkoina.

Paperisesta Kesäpassista siirrytään sähköiseen hakuun Aikaisempina vuosina leirit ja kurssit on koottu myös paperiseksi Kesäpassiksi, josta on nyt päätetty luopua. Paksu esite vaati paljon paperia, joten sähköinen versio on ympäristöystävällisempi vaihtoehto.
Harrastushaun kesätarjonnan takana on useita eri tahoja. Nuorisoasiainkeskuksen toiminnan lisäksi haku kertoo, mitä esimerkiksi Helsingin kulttuurikeskus, opetusvirasto ja nuorisopiirijärjestöt tarjoavat. Harrastushaku toimii ympäri vuoden eli sieltä voi etsiä nuorille toimintaa myös syksyksi, talveksi ja kevääksi.


Katso myös nämä;   

www.tutorhouse.fi/kesaopetus  

 

Kuliksen kesäleirikouluja kesä- ja elokuussa 2012. Leirikoulu tarjoaa osallistujille laadukasta ja hauskaa tekemistä loma-ajalle, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Tavoitteena on kerrata ja soveltaa hauskoilla tavoilla koulussa opittuja asioita. Ohjelmassa myös liikuntaa, tutkimusmatka Korkeasaareen ja Tiedekeskus Heurekan Tempputehdas. Opetuskielinä ovat suomi ja englanti. Leirikoulu järjestetään Kulosaaren yhteiskoulun tiloissa ja sen ympäristössä.
Tehkäämme lasten kesästä virikkeellinen ja ikimuistoinen!


Taide- ja ympäristöleiri

Taidekasvatusyhdistys, Taimi ry järjestää Oulunkylän asukastalon alueella (Larin Kyöstin tie 7) taidepainotteisen päiväleirin lapsille.

Tule mukaan tekemään alkukesästäsi erityinen taiteen ja kesäisen yhdessäolon merkeissä!

Leirille mahtuu enintään kaksikymmentä 7-12v. lasta. Leirit toteutuvat, kun kummallekin leirille ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.

Ensimmäinen leiriviikko 23: ma 4.6.-pe 8.6.2012 Toinen leiriviikko 24: ma 11.6-pe 15.6.2012

Leiripäivä klo.9:00-15:00. Ovet auki 8:45 alkaen. Leirin hinta 75 €/vko/lapsi 
Kaksi viikkoa yhteishintaan 120€/lapsi

(toinen lapsi 55€/vko, kaksi viikkoa yhteishintaan 90€) Leirimaksut sisältävät leirivakuutukset, kasvislounaan, välipalan sekä taidemateriaalit. Kummankin viikon aikana teemme päiväretken. Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioitavista asioista etukäteen.

Leirin ohjaajina toimivat ympäristötaitelijat Ilkka Karhu (TaM) ja Sarah Alden (TaM) sekä taidekasvattaja Satu Tikka (TaK). Ilmoittautuminen viimeistään 1.4.2012 ja lisätiedot Satu Tikka puhelin 0415363171,
sähköposti: tikka.satu(ät-merkki) gmail.com