Kaarela-TV – tv- ja videokanava

Kaarelatvlogo

 

KaarelaTV

KaarelaTV on Helsingin ensimmäinen kaupunginosa Netti-TV-kanava. KaarelaTV:n sivuilta löytyy alueen uutisia, alueen tilastotietoa, aluerakentamista sekä laajemminkin Kaarelan kehityksen suuntaviivoja.

KaarelaTV kehittyy ja uusia viestintämuotoja sekä kanavia rakennetaan koko ajan. KaarelaTV edustaa uutta ja ajankohtaista suuntausta tuottaa kasvavasti netti-tvmateriaalia yhteistyössä monien eri tahojen kanssa.

KaarelaTV on osa nopeasti kasvavaa yhteisöämme.

Olemme tallentaneet Kuninkaantammen alueen kehitystä muutaman kerran vuodessa kasataksemme siitä aivan omaa Kuninkaantammi videomateriaalia, joka varmasti kiinnostaa alueella asuvia ja/tai sinne muuttavia. Kyllähän videosarjalla voi olla tulevaisuudessa ehkä jopa ”historiallistakin” arvoa… sen jälkeen kun paikka on valmiiksi rakennettu ja asukkaita siellä on 5000.

Aivan samoin olemme tallentaneet Honkasuon aluetta omana videosarjanaan.

Olemme tehneet näitä kuvauksia maasta ja ilmasta käsin.

Julkaisimme nyt KaarelaTV:n sivuilla yhden ensiesittelyvideon 2014, koska Kuninkaantammen aluerakentaminen (ylöspäin) on syksyllä näkyvästi alkanut.

Sivuillamme on myös kaikille katsojille ja lukijoille suunnattu Juttuvinkki-osio, jonne voit lähettää ajankohtaista tietoa, ideoita, vinkkejä, yhteistyöajatuksia sekä toivomuksia KaarelaTV:lle.

KaarelaTV näkyy varmasti myös katukuvassa, kameroiden kanssa useimmiten. Toimintamme kehittyy ajan ja kokemuksen kautta – ja siihen me olemme pyrkineet valmistautumaan mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa tutustumaan lähemmin oman alueen nettitelevisioon – se on paljon muutakin!

Osallistu Kaarelan ja ympäristön kehittämiseen! 
Jaa ideasi yhteisön kanssa, ota yhteyttä!

http://www.kaarelatv.fi/

Videoitamme on nähtävänä myös:

Olemme julkaisseet puukoulun 60-vuotisjuhlassa tekemäni opettajien haastattelun. Alla linkki juttuun.

https://youtu.be/lv7l45j3Ml4

http://kaarelatv.fi/index.php/videokatsomo/category/kaarelan-aluekehitys

 

Yhdessä -hyväntekeväisyyskonsertti Kannelmäen kirkossa marraskuussa 2014.

Tapahtuman järjestäjänä toimi Kaarelan Omakotiyhdistys ry:n puheenjohtaja Ulla Klemetti, joka omisti tämän vuoden tapahtuman Kim Koskilehdon muistolle.

http://kaarelatv.fi/index.php/videokatsomo/player/yleisvideot/yhdessae-hyvaentekevaeisyyskonsertti-2014