Koulut alkavat! Tule Suojatiepäivystäjäksi ;)

Suojatiepäivystystiimiä 2013

Järjestämme Turvallista koulumatkaa Kannelmäessä – tempauksen

ensimmäisen kouluviikon aikana 12.-14.8.2015 – perinteisesti!

Helsingin kouluissa koulutyö on alkanut.

Myös Kannelmäessä ja Hakuninmaalla liikenteeseen tulee suuri määrä lapsia, ekaluokkalaisia ja muita koululaisia, joiden liikkumiseen tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Oman lisänsä tilanteeseen tuo se tosiseikka, että Pelimannin koulun oppilaat on siirretty osaksi Kanneltien ja Kaarelan Raitin kouluja.

Haemme Kanneltien ja Kaarelan Raitin koulujen läheisille suojateille aikuisia turvaamaan lasten suojateiden ylityksiä ensimmäisinä koulupäivinä.

Suojatiepäivystys toteutetaan aamuisin koulupäivän alkaessa, noin klo 8.30 ja iltapäivisin koulupäivän päättyessä noin klo 12. Päivystysaika noin 45 min – 1 tunti, tilanteen ja tarpeen mukaan pidempäänkin…

Yhteistyökumppanimme Liikenneturva on mukana turvaliivisponsorin roolissa.

Poliisi suorittaa muiden virkatehtävien niin salliessa liikennevalvontaa alueella sekä antaa tarvittaessa neuvoja/vinkkejä lapsille ja vanhemmille.

Ilmoittaudu mukaan tempaukseen puhelimitse LAURALLE – numero alla – tule vaikkapa vain yhdeksi päivystysvuoroksi! Taikka insiraation saaneena voit kävellä vain Kahvila Herkkuun hakemaan turvaliivit ja valita mieluinen suojatiepaikka.

Vanhempainyhdistys tarjoaa päivystäjille kahvin/teen pullan kera uudistuneessa Kahvila Herkussa vanhalla ostarilla.

Tervetuloa mukaan tärkeään asiaan!

Kernaasti saa viestiä viedä eteenpäin – lämmin kiitos!

Kannelmäen peruskoulun Vanhempainyhdistys
Laura Lönnberg,  044 7777 838