Kannelmäki-liike kerää listaa lahjoitettavista tavaroista ja lahjoituspaikoista – ilmoita kätevästi sähköisellä lomakkeella!

Kannelmäki-liike kerää listaa halutuista lahjoitustavaroista ja -paikoista Kannelmäen kaupunginosasivuille. Lähetä tieto paikasta osoitteineen ja yhteystietoineen sekä siitä, millaista tavaraa ko. paikka ottaa vastaan ja milloin lahjoituksia voi viedä. Eniten tiedustellaan paikkaa astioille, kirjoille, liinavaatteille ja sekä lasten että aikuisten vaatteille. Helpoin tapa on lähettää tieto kaupunginosasivujen sähköisen lomakkeen kautta:

http://kaupunginosat.net/kannelmaki/yhteystiedot

Otamme tietoja vastaan myös Kantsun Olohuoneen ollessa auki – tervetuloa!

Katso luetteloa alla – paikat ja toivotut lahjoitukset:

TEE
TAVARALAHJOITUS – Hope ry.

Onko sinulla hyväkuntoisia, puhtaita ja omalle perheellesi tarpeettomia lastenvaatteita, tavaroita ja leluja? Suomessa köyhyysrajan alapuolella elää valtava määrä lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Hopen kautta jaetut vaate- ja tavaralahjoitukset tuovat helpotusta perheen päivittäiseen arkeen. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

http://www.hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/ – täältä lisätietoja!

 

Riistavuoren palvelukeskus

Palvelualueena koko Helsinki, Avoinna ma-pe klo 7.30-19 ja la-su klo 8-16

Isonnevantie 28, 00320 Helsinki

Lämpimät kiitokset kierrätysideasta ja -järjestelyistä!
Tässä Riistavuoren yksiköistä keräämieni toivomuslistojen yhteenveto:

– bingo- ja muita pelipalkintoja, siis pieniä mukavia lahjoja, sekä miehille että naisille soveltuvia ”kotiinviemisiä”
– miksei vaikkapa pieniä namipussejakin, kunhan ovat avaamattomia
– kauneudenhoito/hemmottelutuotteita kuten kynsilakat, kynsilakan poistoaine, käsivoide, kuorinta-aine (käsille pääasiassa)
– värikkäät koristetyynynpäälliset ja pöytäliinat (pienehköt, keskelle pöytää) tai tabletit ym. sisustusasiat esim. joulutyynynpäälliset
– askartelutarvikkeita
– neulelankoja
– matonkuteita, jos uusia (ei itseleikattuja)