Jäsenedut

 

Yhdistyksen jäsenet voivat lainata pensasleikkuria ja turvavaljaita. Jos sinulla on ideoita uusista lainavälineistä, joista olisi hyötyä laajemminkin jäsenkunnallemme, niin kerro ehdotuksestasi hallitukselle.

 

Yhdistyksemme jäsenet saavat alennusta asioidessaan Pintavärissä ja Oulunkylän K-raudassa. Alennusten määrästä ja sen piiriin kuuluvista tuotteista saa tietoa liikkeistä. Jos tiedossasi on liike, joka on halukas myöntämään alennusta jäsenillemme, niin ota yhteyttä hallitukseen.

 

Yhdistys ylläpitää listaa suositeltavista yrityksistä (valitse suositeltavat yritykset vasemmalta valikosta), joiden toimiala liittyy omakotiasumiseen. Jotta lista pysyisi ajantasaisena ja mahdollisimman laajana, toivomme jokaisen jäsenet ilmoittavan suositeltavien yritysten tiedot jollekin hallituksen jäsenelle. Muistattehan kysyä suositeltavalta yritykseltä lupaa yhteystietojen julkaisuun kotisivuillamme.

 

Jäsenet saavat ajankohtaisia asioita jäsenkirjeen 2-3 kertaa vuodessa. Niissä jaetaan tietoa esimerkiksi käynnissä olevista hankkeista.