Nettinäyttelyjä

Sadan vuoden kuvia

Käpylä-Seuran valokuvatyöryhmä on Käpylän satavuotista taivalta juhlistamaan koonnut valokuvanäyttelyiden sarjan joka esittelee Käpylää ja sen kehitystä sadan vuoden aikana. Suurimman osan valokuvista ovat lahjoittaneet nykyiset ja entiset käpyläläiset. Osa kuvista on saatu käyttöön Helsingin kaupunginmuseon ja Urheilumuseon kuvakokoelmista.

Helsingin kaupunki ja Käpylä-Seura ovat tukeneet työtämme. Stadin ammatti- ja aikuisopisto on toteuttanut kuvataulujen graafisen suunnittelun ja tulostanut ne. Lämpimät kiitoksemme kuvien lainaajille, näyttelytilojen luovuttajille sekä näyttelyiden toteutusta taloudellisesti tukeneille. Kaupungin tuen ansiosta vielä yksi näyttely on työn alla.

Näyttelyt ovat kuvatauluina olleet nähtävillä Ravintola Käpy-Grillissä, Käpyrinteen palvelutalossa ja Käpylän kirjastossa. Nyt ne on nähtävissä netissä kuvaesityksinä (linkit alla).

© Materiaalin kaupallinen käyttö on kielletty.

Käpylä-Seuran valokuvatyöryhmä (Martti Humppila, Eero Isotalo, Toivo Koivisto ja Kalevi Vuorento)

Puu-Käpylää rakennetaan

Käpylän isät ja heidän ”lapsensa”

Olympialaiset Käpylässä

Soutajan ensi vedot

 


Käpylä ja Käpylä-Seura

JS Suomi loi Käpylän 100-vuotisjuhlallisuuksia varten Käpylän ja Käpylä-Seuran nettiesitteen, WebView-formaatissa. Kun tämän esitteen ilmaisjakso päättyi, seura on JS Suomen luvalla editoinut esitteestä alla olevan .pdf-version.

Käpylän ja Käpylä-Seuran nettiesite