Informaatiotilaisuus liikenteestä

0
377

Landbon omakotiyhdistys järjestää tiedotustilaisuuden aiheena ”aluettamme koskeva liikennesuunnittelu” Sakarinmäen koululla torstaina 16.9.2010 klo 18. 

Tilaisuudesta päätettiin ajankohtaisen bussipysäkkijärjestelyjen muutoksen takia (bussin reittisuunnan muutos ja pysäkkien rakentaminen Landbossa), josta lähiaikoina lähetetään postia myös kaupungilta. Vieraaksemme on kutsuttu edustajat HSL:stä (Helsingin Seudun Liikenne), Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston Östersundom-projektista sekä rakennusvirastosta.

Tilaisuuteen osallistuvat puhujina ja keskustelijoina KSV:stä Sari Piela, HSL:stä Miska Peura, sekä Helsingin rakennusvirastosta Teppo Eloranta.

Sari Pielan teema-aiheena ovat syksyn kuluessa Landbohon rakennettavat uudet  bussipysäkit, sekä muut aluettamme koskevat liikennejärjestelyt kuten suojatiet ja liikennemerkit.  Teppo Eloranta edustaa osapuolta, joka käytännössä rakentaa bussipysäkit.  Miska Peuran toimialaan kuuluvat bussien liikennöinti, kalusto ja aikataulut. 

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen kuulemaan, ottamaan kantaa ja keskustelemaan meitä koskettavista liikennejärjestelyistä!