Asukaskysely bulevardikaupungin kaavarungosta

Mäkelänkadun bulevardikaupunki suunnittelualue

Tällä asukaskyselyllä kerätään asukkaiden palautetta ja mielipiteitä Mäkelänkadun bulevardikaupungin eli Tuusulan kaupunkibulevardin kaavarungosta, joka julkistettiin 13.11.2023. Se on suunnattu ensisijaisesti suunnittelualueen kaupunginosien asukkaille. Kysely koostuu pääasiassa vaihtoehtokysymyksistä. Mukana on myös tiettyä kaupunginosaa koskevia kysymyksiä, joten valitse kysely sen mukaan. Aikaa vastaamiseen ei mene kuin muutama minuutti.

Jos Mäkelänkadun bulevardikaupunki ei ole sinulle entuudestaan tuttu, suosittelemme sinulle tutustumista sen suunnitelmiin ja mahdollisiin vaikutuksiin omaan kaupunginosaasi ennen kyselyyn vastaamista. Tuusulanväylä osion alta kunkin kaupunginosan kannanottoja suunnitelmista. Sivulta Kaavarunko löytyvät kaavarungon suunnitteludokumentit ja linkit Helsingin kaupungin bulevardikaupunkia esitteleville sivuille.

Kyselyyn voi vastata 20.12.2023 saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Yhteenveto kyselyn tuloksista julkaistaan näillä sivuilla ja niistä järjestetään mahdollisesti myös yleisötilaisuus tammikuussa 2024. Kyselyn tulokset esitellään myös Helsingin kaupungille.

HUOM: muista lopuksi napauttaa Lähetä kysely -painiketta kyselysivun alareunanna, jotta vastauksesi tallettuvat. Jos poistut sivulta tallettamatta, antamasi vastaukset menetetään.

Valitse alta kysely, joka vastaa kaupunginosaasi tai asuinaluettasi.

Omia kommentteja bulevardikaupungin suunnitelmista voi jättää myös Helsingin kaupungin Kerro kantasi palvelussa 1.12.2023 saakka. Niiden käsittelystä ja tuloksista kertomiesta vastaa Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.