Jätteiden vastaanotto, muu kierrätys: paperi, vaatteet ym.

0
509

Sortti-asemille voi viedä hyötyjätteitä, ongelmajätteitä ja sekajätteitä henkilöautolla, peräkärryllä, pakettiautolla tai muulla kevyellä kuljetusvälineellä. Konalan oma Sortti-asema on osoitteessa Betonitie 3.

Keväisin alueella järjestetään kahdessa pisteessä ONGELMAJÄTTEIDEN  keräys.

KONALASSA ongelmajäteautot käyvät uudessa kohteessa Ristipellonkuja 1:n kaupan parkkipaikalla ja KYLVÄJÄNTIEN-Äestäjäntien risteyksessä.

Vuonna 2013 keräyspäivä on ke 10.4.2013.

Ristipellonkuja 1, kaupan parkkipaikka klo 19.30 – 20.10 ja vakiintuneessa kohteessa KYLVÄJÄNTIEN/ÄESTÄJÄNTIEn RISTEYKSESSÄ  KLO 20.20 – 20.50

Lisätiedot: www.hsy.fi

MUU KIERRÄTYS: paperi, vaatteet ym.; 

Täysistä  paperisäiliöistä voi ilmoittaa Paperikeräyksen numeroon 228 191. Lisätietoja www.paperinkerays.fi

Lasinkeräyspisteitä on Riihipellontiellä (jossa myös paristoille oma pieni säiliö) ja S-Marketin takana Hankasuontie 1:ssä. Valintatalossa Konalantie 6-8  on käytetyille paristoille keräyslaatikko.

Kartonginkeräyslaatikoita on Kylväjäntien ja Äestäjäntien risteyksessä sekä S-Marketin takana Hankasuontie 1:ssä.

Kauppakeskus Ristikon lähellä Ristipellonkuja 2:ssa on keräyspisteet paperille, lasille ja kartongille sekä pienmetallille (lasipurkkien kansille, säilykepurkeille).

UFF:n vaatekeräyslaatikoista voi ilmoittaa numeroon 2764 7622.  Kylväjäntien ja Äestäjäntien kulmauksesta on keräyslaatikko. Muita UFF:n vaatteiden ym. keräyslaatikoita on mm. Riihipellontiellä lasinkeräyspisteen vieressä ja Konalantiellä Valintatalon lähellä. .U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf Järvihaantie 12, 01800 Klaukkala   info@uff.fi      

VAIHTOPAIKKA osoitteessa Pitäjänmäentie 17 on lopettanut toimintansa 

Töhryistä voi ilmoittaa HKR:n vaihdenumeroon *3103 9000/töhryt.