Konalan asukastilasta

0
30

Hyvä konalalainen,

Konalan asukastilasta tai asukastalosta on käyty alueellamme keskustelua vuosia.  Viime vuosina keskustelu on jälleen käynnistetty Konala-Seuran  ja seurakunnan vetovastuulla ja lisäksi useat järjestöt Konalan alueella ovat ilmaisseet tilatarpeitaan.

Konala-Seura osallistui Kaupungin OmaStadi -hankkeeseen ja siinä Konalan asukastila pääsi jatkoon ja nyt olemme esittelyvaiheessa etenemässä kohti äänestystä.

Olemme esittäneet Konalan asukatilaksi Ristikon 2. kerroksen n 100 m2 liiketilaa. Syksyllä on tulossa äänestys OmaStadi- ehdotuksestamme, ja siinä kaikilla 12 vuotta täyttäneillä on äänioikeus. Läntisen alueen eniten ääniä saaneet hankkeet toteutetaan 1.1.2020 alkaen vuoden ajaksi kaupungin tuella.  Olemme hakeneet myös kaupungin asukastilahankkeesta avustusta.

Konalan koulun remontin takia toivomme saavamme asukastilan käyttöön jo syksyllä 2019, mutta siihen meillä ei siis ole kaupungin tukea mahdollisuus saada. Jos sinulla mahdollisuus jollakin tavalla olla mukana hankkeessa, ota yhteyttä Konala-Seuran puheenjohtajaan.

Tervetuloa Oodiin to 1.8 klo 13 alkaen, ks erillinen info.

 

asukastilaterveisin

Maritta Hyvärinen

Konala-Seuran pj

 

VASTAA

Lisää kommentti!
Kirjoita tähän nimesi