Liikuntaa – aivan lähelläsi – Konala-Seuran jumppa ym

0
832

Viimeisin esittely 9.3.2013 käsittää Taekwondo-lajin, josta tietoa Pi-Ta:n esittelyn jälkeen. Taekwondolla on oma liikuntasali Konalassa Ruosilantie 3 C.

Eipä tarvitse mennä kotinurkkia pidemmälle, jos liikkua haluat, joko ohjatusti tai oman valintasi mukaan. 10. tammikuuta 2013 jatkuu taas Konala-Seuran keppijumppa naisille torstaisin kello 18-19 Konalan ala-asteen Riihipellonkujan koulun liikuntasalissa, Riihipellonkuja 2. Ota mukaan oma keppi ja alusta. Vesipullokin voi olla tarpeen. Keppijumpassa on paljon venytyksiä, se sopii kaikenikäisille. Toiminnasta vastaa Esko Toropainen. Kausimaksut  maksetaan ensimmäisten tuntien alussa. Jäseniltä maksu on 50 euroa, muilta 65 euroa. Konala-Seuran jäsenmaksu on 10 euroa/vuosi.

MLL järjestää myös erilaista liikuntaa, käy MLL:n sivuilla http://konala.mll.fi ajankohtaisten tietojen saamiseksi!

ULKOILIJOILLE

Mikäli et ole vielä tutustunut Reimarlan mainioon lenkkimaastoon, tee se nyt. Vihdintien ja Konalantien väliin jää kaunis ja rauhallinen metsäalue, jossa risteilee teitä niin lenkkeilijöille, kuntoilijoille, lastenvaunujen työntäjille, pyöräilijöille kuin koiran ulkoiluttajillekin, jokaiselle omat reittinsä.

Varsinainen lenkkipolku on puruilla pehmustettu tai hienolla soralle siloiteltu, siinä on vaihtelevasti ylä- ja alamäkeä sekä kuntonsa kohottajille myös kaksi telinettä. Toisessa voi treenata vatsalihaksiaan ja toisessa nostella eri painoisia pöllejä, joissa on metallinen kädensija. Pururata on noin kilometrin pituinen (viitan mukaan 1250 m), joten monet hölkkääjät juoksevat sen useampaan kertaan.

Liikenteen melu vaimenee, mutta lintujen liverrys kuuluu ja metsässä on monenlaisia kasveja silmäniloksi.  Alueen reunassa Kehätien laidalla on aikoinaan ollut siirtolapuutarha, ja sen kasvistosta voi nähdä vieläkin jälkiä. Ainakin kultapiiskua, keltamoa ja vadelmapensaita on jäljellä siirtolapuutarha-ajasta.  Pöllinnostopaikan läheisyydessä on vanhoista linnoitusmontuista säilyneitä osia.

Lasten leikkipuisto kahluulammikoineen on metsikön toisessa laidassa.  Alueelle pääsee esimerkiksi Vähätuvan leikkikentän vierestä kulkevaa siltaa pitkin tai Kehä I:n pyörätietä seuraamalla tai  Rakentajantien kautta.  

Varma Tennisklubi, Ruosilankuja 12, 00390 Helsinki. p. 0400 707444

on  vuodesta 1994 alkaen järjestänyt erilaisia tenniskursseja, kilpailuja

 ja tapahtumia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Ammattitaitoiset

 tennisvalmentajat Bino ja Santtu opettavat tennistä suomeksi

ja englanniksi. Varma Tennisklubi tarjoaa tenniskursseja yksityis-

ja ryhmäopetuksena lapsille ja aikuisille. Lisäksi voi varata salibandy-

ja sulkapallopelivuoroja, lapsille on omat salibandy-kerhot.

Klubilla on 6 sulkapallokenttää, 3 tenniskenttää ja salibandykaukalo.

 www.varmatennis.com

Jo yli 80 vuotta (vuodesta 1925) alueen liikuntaharrastuksen hyväksi on aktiivisesti toiminut
Pitäjänmäen Tarmo

Linkistä http://www.pita.fi löytyy monipuolista liikuntaohjelmaa naisille, miehille ja lapsille. Pitäjänmäen Tarmon puheenjohtaja on Kalevi Koverola.

Taekwondourheilijat
Taekwondourheilijat 2011 ry seura tarjoaa huippuluokan taekwondo-opetusta uudella, ammattimaisella tavalla. Ohjaajat ovat maamme eliittiä, heillä on mm. yli 20 Suomen mestaruutta olympiataekwondossa. Seura tarjoaa systemaattista taekwondoharjoittelua eri ikäryhmille 3-vuotiaista lapsista alkaen.

Taekwondon aloittaminen on helppoa. Mukaan otetaan harrastajia jatkuvasti, aloittava harrastaja pääsee milloin tahansa lennosta mukaan. Etsi treenikartasta sopiva harjoitusvuoro ja tule salille katsomaan. Ennakkoluulottomat voivat ottaa verkkarit ja T-paidan mukaan ja hypätä saman tien harjoituksiin.

Mikäli jokin askarruttaa ennen kokeilua, tule salille milloin tahansa arkisin kello 17:n jälkeen jututtamaan ohjaajia, tai laita sähköpostia osoitteeseen info@taekwondourheilijat.fi.

Taekwondourheilijoiden sali on Helsingin Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä Vihdintien ja Kehä 1:n risteyksessä, osoitteessa Ruosilankuja 3 C. Tilava, moderni ja siisti sali tarjoaa erinomaiset puitteet sinunkin taekwondoharjoitteluusi.

Ystävällisesti,
Sampo Pajulampi
varapuheenjohtaja
Taekwondourheilijat 2011 ry
040 568 3470

Nopea esittely aiheesta:
http://www.suomentaekwondoliitto.fi/taekwondoliitto/taekwondo_lajina/ Harjoitusajat:
http://www.taekwondourheilijat.fi/taekwondo/harjoitusajat/
Harjoitusryhmien esittelyt:
http://www.taekwondourheilijat.fi/taekwondo/harjoitusryhmat/
Hinnat
http://www.taekwondourheilijat.fi/taekwondo/hinnasto/