Syyskokouksessa valittiin uusi johtokunta

0
278

Pia Pakarinen valittiin Lehtisaari-seuran syyskokouksessa 22.11. puheenjohtajaksi myös vuodelle 2006. Uusiksi jäseniksi valittiin Michael Cedercreutz ja Ilari Iivonen Lehtisaaresta. Johtokunnassa jatkavat lisäksi Timo Nurmilaukas ja Anna Kotiranta-Ainamo Lehtisaaresta, Anne Arento-Manerva Kuusisaaresta ja Mirkka Laukkanen Kaskisaaresta.

Helsingin rakennusviraston puistovastaava Pekka Engblom kuunteli alueen asukkaiden huolia erityisesti rantojen siistimisestä.

Timo Nurmilaukas kertoi kaavoitussuunnitelmien tämänhetkisestä tilanteesta. Konsulttien ehdotukset kuullaan kaupunkisuunnitteluviraston Lehtisaaren kappelilla 12.12. klo 18 järjestämässä tilaisuudessa, johon toivotaan alueen asukkaiden mahdollisimman runsasta osallistumista.

Lopuksi Aroundio/Securitas Oy:n Seppo Mäntynen kertoi asuntomurroilta suojautumisesta.