Tupa täynnä kaupunkisuunnitteluviraston asukasillassa

0
268

Kaupunkisuunnitteluviraston 12.12.2005 järjestämään asukasiltaan osallistui noin 60 alueen asukasta, joista valtaosa vastusti väkevästi viraston suunnitelmia sijoittaa saaren pohjoisosaan 25 000 kerrosneliömetriä.  

Tilaisuudessa esiteltiin Arkkitehtitoimisto A-Konsulttien ja Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan luonnokset. Asukkaat yllättyivät siitä, että viime katselmuksen jälkeen suunnitelmiin oli tullut jopa lisää kerroskorkeutta. A-konsulttien vanhusten palvelutalo oli luonnosteltu jopa 8-kerroksiseksi.

Luonnoksiin voit tutustua paperimuodossa Kappelilla sen aukioloaikoina sekä lähipäivinä myös Lehtisaaren Kioski-Kukka-Kahvilassa ostarilla. Lisäksi ne löytyvät jatkossa kaupunkisuunnitteluviraston sivuilta, joita ollaan tällä hetkellä uudistamassa.

Kaavaprosessi jatkuu siten, että kaavatyöryhmä, jossa Lehtisaaren edustajina ovat Lehtisaari-seuran edustuksen lisäksi taloyhtiöiden valitsemat edustajat, käy suunnitelmia tarkemmin läpi viraston kanssa 12.1. Kerro oma mielipiteesi suunnitelmista ja lähetä postia Pia Pakariselle osoitteeseen pianco@kolumbus.fi, niin voimme ottaa näkemyksesi huomioon kaavatyöryhmän kannanottoja laatiessamme.

Keskustelu jatkuu vapaamuotoisesti myös ravintola Goldfishissä torstaina 19.1. klo 18, jolloin pohdimme seuraavia siirtoja ja vaikuttamista poliittisiin päättäjiin.