Tupa täynnä kaupunkisuunnitteluviraston asukasillassa

0
181

Kaupunkisuunnitteluviraston 12.12.2005 järjestämään asukasiltaan osallistui noin 60 alueen asukasta, joista valtaosa vastusti väkevästi viraston suunnitelmia sijoittaa saaren pohjoisosaan 25 000 kerrosneliömetriä.  

Tilaisuudessa esiteltiin Arkkitehtitoimisto A-Konsulttien ja Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan luonnokset. Asukkaat yllättyivät siitä, että viime katselmuksen jälkeen suunnitelmiin oli tullut jopa lisää kerroskorkeutta. A-konsulttien vanhusten palvelutalo oli luonnosteltu jopa 8-kerroksiseksi.

Luonnoksiin voit tutustua paperimuodossa Kappelilla sen aukioloaikoina sekä lähipäivinä myös Lehtisaaren Kioski-Kukka-Kahvilassa ostarilla. Lisäksi ne löytyvät jatkossa kaupunkisuunnitteluviraston sivuilta, joita ollaan tällä hetkellä uudistamassa.

Kaavaprosessi jatkuu siten, että kaavatyöryhmä, jossa Lehtisaaren edustajina ovat Lehtisaari-seuran edustuksen lisäksi taloyhtiöiden valitsemat edustajat, käy suunnitelmia tarkemmin läpi viraston kanssa 12.1. Kerro oma mielipiteesi suunnitelmista ja lähetä postia Pia Pakariselle osoitteeseen pianco@kolumbus.fi, niin voimme ottaa näkemyksesi huomioon kaavatyöryhmän kannanottoja laatiessamme.

Keskustelu jatkuu vapaamuotoisesti myös ravintola Goldfishissä torstaina 19.1. klo 18, jolloin pohdimme seuraavia siirtoja ja vaikuttamista poliittisiin päättäjiin.

 

 

  

VASTAA

Lisää kommentti!
Kirjoita tähän nimesi