Helmikuun kuukausitapahtumassa keskusteltiin asuinalueen viihtyvyydestä

0
238

Helmikuun kuukausitapahtumassa pohdittiin palvelulinjan ajastamista ja alueen siistimistä

Helmikuun kuukausitapaaminen oli omistettu asuinalueemme viihtyvyydelle. Mm. palvelulinjaan toivottiin uusia vuoroja ja parempaa ajastusta. Viime keväänä aikatauluun saatiin 5 minuutin muutos, jotta se palvelisi paremmin myös Munkkiniemessä koulua käyviä saarelaisia. Lehtisaari-seura selvittää asiaa.

Uudenmaan ympäristökeskukselle on lähetetty seuran kannanotto länsimetrohankkeeseen. Kannanoton mukaan jatkossakin on tärkeää varmistaa, että Lehtisaaresta on bussiyhteydet niin lähimmälle metroasemalle ja Tapiolaan kuin myös Munkkiniemen kautta Helsingin keskustaan.

Kävelyteiden ja ulkoilureittien siistimisestä käytiin kuukausitapaamisessa paljon keskustelua, ja nämä tiedot on viety eteenpäin katu- ja puisto-osastolle.

Koirapuisto todettiin tarpeelliseksi, joten Lehtisaari-seura laatii tästä aloitteen.

YTV:n kiertävä keräysauto on tulossa keväällä 6.4.2006 klo 17-17.30 osoitteeseen Lehtisaarentie 1. Sinne tulee kolme autoa sähkö- ja elektroniikkaromua, metalliromua ja ongelmajätettä (maalit, lakat, liimat, loistoputket) varten. Nyt on mahdollisuus päästä niistä veloituksetta eroon.

Urheilukentän tuntumaan on luvattu liikuntaviraston ulkoiluosastolta roskis ennen kesäulkoilukauden alkua.