Hiisien kevätkausi pyörähti käyntiin

0
266

Tanssileikkiä, esibalettia, tanssikurssi… kelien salliessa hiihtokilpailutkin. Tutki Hiisien kevätkauden ohjelma tästä!

HIIDET TIEDOTTAA KEVÄT 2007

 

 

TANSSILEIKKI 3-4 –vuotiaille lapsille pyörähtää käyntiin: torstaisin klo 17.00-17.45 Lehtisaaren kappelin alakerrassa alkaen 25.1. ja jatkuen toukokuun loppuun. Sopivat varusteet tunnille ovat jumppavaatteet ja paljaat jalat/jumppatossut. Mukaan mahtuu 10 lasta. Ohjaajana on tanssinopettaja Riikka Järvelä, jolle ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse: riikka(at)entrekabaree.fi tai tekstiviestinä numeroon 040 7177034. Kurssin hinta on 45e/lapsi.

 

ESIBALETTI 5-6 –vuotiaille tytöille ja pojille järjestetään torstaisin klo 18.00 – 18.45 Kappelin alakerrassa alkaen myös 25.1. ja jatkuen toukokuun loppuun. Sopiva vaatetus: tytöillä saa olla ”tylliunelma” päällä, kunhan ei haittaa juoksemista, pojilla shortsit/tanssitrikoot ja t-paita. Jalkaan vetäisemme jumppa- tai balettitossut. Ryhmään mahtuu 10 lasta. Ohjaajana tanssinopettaja Riikka Järvelä, jolle ilmoittautumiset ja tiedustelut, katso edellä. Kurssin hinta on 45e/lapsi.

 

TANSSIKURSSI järjestetään noin 9-13 –vuotiaille lapsille Kappelin alakerrassa keskiviikkoisin klo 17.30-18.15 alkaen 24.1. ja jatkuen toukokuun loppuun. Tunneilla tanssitaan monia eri tanssityylejä mm. discotanssia, hiphoppia ja lattaritanssia. Ohjaajana on Joanna Salmirinne , jolle ilmoittautumiset sähköpostitse: joanna.salmirinne(at)student.hse.fi Kurssin hinta on 45e/lapsi.

 

LASTEN HIIHTOKILPAILUT järjestetään sunnuntaina 4.3. klo 11.00 Lehtisaaren koulun viereisellä kentällä, jos nyt lunta tänä talvena saadaan! Sarjoja on jälleen kaiken ikäisille ja totuttuun tapaan kaikki osallistujat saavat mitalin. Tarjolla on myös mehua ja kuumia nakkeja. Säävaraus: jos sataa vettä tai pakkasta on yli –15 C, kilpailut joudutaan perumaan. Tervetuloa koko perheen voimalla kannustamaan hiihtojoukkoja!

 

NAISTEN JUMPAT kappelin alakerrassa jatkuvat seuraavasti: maanantaisin klo 18.00-19.00 ohjaajana Pia Pakarinen ja klo 19.10-20.10 ohjaajana Pirkko Pello sekä torstaisin klo 19.00-20.00 ohjaajana Pirkko Pello. Osallistumismaksu on 70e kerran viikossa jumppaaville ja 90e kaksi kertaa viikossa jumppaaville kevätkaudelta. Kertamaksu on 6e.

 

LIHASKUNTOA JA LIIKKUVUUTTA-JUMPPA sekä naisille että miehille jatkuu keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 kappelin alakerrassa. Ohjaajana fys.ter. Anne Toivonen. Kertamaksu 6e maksetaan paikan päällä.

 

JUOKSIJAN PILATES –tunnit alkavat Kappelin alakerrassa lauantaina 27.1. klo 10.00-11.00. Tunteja on tarkoitus pitää joka toinen viikko tai kerran kuussa. Tästä sovitaan ensimmäisellä kerralla. Tunti soveltuu kaikille kuntoilijoille tasosta ja taidoista riippumatta. Ei tarvitse edes harrastaa juoksua, sillä liikkeet ovat hyväksi kaikille. Pilates vahvistaa koko kehoa, sen liikkuvuutta ja lihaskuntoa ja mm. selkävaivat voivat väistyä. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Ohjaajana toimii liittovalmentaja ja kestävyysjuoksija Kirsi Valasti, jolle ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla: kirsi.valasti(at)nbl.fi tai puhelimitse 050 3391491. Kertamaksu 10e maksetaan paikan päällä.

 

HUOM!

Maksamalla jäsenmaksusi voit vaikuttaa siihen, että Hiisien toimintaa voidaan pitää yllä jatkossakin! Toivomme, että kaikki, jotka osallistuvat tapahtumiin, maksavat jäsenmaksun.

Vuoden 2007 jäsenmaksut maksetaan vuoden alussa: aikuiset ja lapset 5e/hlö, perhejäsenmaksu 20e ja kannatusjäsenmaksu 20e.  Jumppa ym. maksut toivotaan maksettavaksi suoraan Hiisien tilille Nordea 139150-10417, jollei toisin mainita.

Lisätietoja toiminnasta saa Tarja Viitamäeltä puh. 050 3467662.

 

Hiidet ry:n vuosikokous pidetään 6.2.2007 klo 18.30 Ravintola Saaren Pizzeriassa. Esillä sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!