Suuri seniori-ilta Kappelilla torstaina 20.9. klo 18-20

0
269

Alustajina Helsingin kaupungin sosiaaliviraston Läntisestä sosiaali- ja lähityön yksiköstä alueemme vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Ulla Karri sekä lähityön sosiaaliohjaajat Anja Grönholm ja Lahja Lahtinen, terveysviraston Munkkiniemen lähipalvelualueen kotihoidon ohjaaja Tarja Suominen, Munkkiniemen seurakunnan diakonissat Miia Salmio ja Sirpa Martikainen, Munkkiniemen palvelutalon johtaja Irmeli Poutanen ja yksityiseltä palveluntarjoajalta Aamu-Rusko Oy:ltä Anne Rantala.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille senioreille ja omien seniorivanhempiensa hyvinvoinnista huolestuneille nuoremmillekin.

Pärjään kotona yksin, mutta mistä saisin apua raskaimpiin kotiaskareisiin? Keneen voin ottaa yhteyttä, kun haluan tietoa kaupungin senioripalveluista? Mihin menen sitten, kun en enää selviydy yksin kotona? Joudunko odottamaan pitkään, jos haen paikkaa palvelutalosta? Pitäisikö paikkaa varmuuden vuoksi hakea jo nyt, vaikka selviydyn kotonakin? Miten varmistan, että vanhempani saavat mahdollisimman hyvän hoidon? Näihin ja moneen muuhun sinua askarruttavaan kysymykseen saat vastauksen Seniori-illassa.