Hiidet tiedottaa: syyskauden 2011 liikuntaohjelma

0
280

Syksyn urheilut alkavat seuraavasti:
 

FUTISTA (yli 6-vuotiaille) pelataan maanantaisin klo 18.00–19.00 Lehtisaaren urheilukentällä. Ensimmäinen kerta on 22.8. Fudis jatkuu syyskuun loppuun. Ohjaajina toimivat Jussi Eronen, Janne Ylönen, Tommi Tikka ja  Philip Tuomisto.
 

PESÄPALLOA (kouluikäisille) pelataan maanantaisin klo 19.00–20.00 Lehtisaaren urheilukentällä. Ensimmäinen kerta on 22.8. Pesäpallo jatkuu syyskuun loppuun. Ohjaajina toimivat Anne Palin, Hanna Penttilä ja Eeva Hietalahti. 
 

SAUVAKÄVELYÄ (aikuisille) järjestetään maanantaisin 15.8. alkaen kello 18.30-19.30. Sauvakävelyä jatketaan siihen saakka kunnes jumpat alkavat. Omat sauvat mukaan. Tapaaminen Kappelin edessä.
 

LASTEN YLEISURHEILUKILPAILLUT järjestetään 18.9. kello 11.00 Lehtisaaren urheilukentällä. Lajeina on perinteiseen tapaan juoksu, pituushyppy ja keihäänheitto. Tervetuloa kaikki mukaan!

Naisille, miehille ja lapsille tullaan järjestämään jumppia ja sählyä syksyllä. Näillä näkymin aloitamme lokakuun alussa. Tiedotamme tarkemmasta ohjelmasta myöhemmin syyskuussa tiedotteella sekä Facebook-sivuillamme.

LISÄTIETOJA Hiidet ry:n toiminnasta ja tapahtumista Hiisien Facebook-sivuilta tai sähköpostilla eeva@king.fi. Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta www.facebook.com/Hiidet. Niitä voi lukea myös ilman että on muuten Facebook:in käyttäjä. Jos olet Facebook-käyttäjä, liitty ryhmäämme, niin saat ajantasaisia tietoja tulevista urheilutapahtumista, tunneista ja kursseista.

VUODEN 2011 JÄSENMAKSUT: Aikuiset ja lapset 5€/hlö, perhejäsenmaksu 20€ ja kannatusjäsenmaksu 20€.  Jäsenmaksut (osallistujan tiedot viestikenttään) maksetaan Hiisien tilille NORDEA  139150-10417 
 

Toivomme, että kaikki, jotka osallistuvat liikuntaryhmiin tai Hiisien tapahtumiin, maksavat jäsenmaksun.