Kulttuurisillat Malmitalossa 17.5. ja 19.5.2010

Kulttuurisillat -Malmitalon kevättapahtuma toukokuussa : ke 19.5. klo 17

ympäristöneuvos ja Malmi-Seuran varapuheenjohtaja Sauli Rouhinen pitää Malmisalissa (Aarne Laurilan esityksestä) Malmin luonnosta luennon ja luontovalokuvaaja Erkki Luoma-aho esittelee samalla Kulttuurisillat -hankkeen Malmista ja ilmastonmuutoksesta kertovan valokuvanäyttelyn.

ma 17.5. klo 17 Aarne Laurila pitää kotiseutuluennon Malmitalon kirjaston lehtisalissa ja opastaa kierroksen Kultuurisillat -valokuvakohteisiin.

Taustatiedot: Ala-Malmin peruskoulun ryhmä ja nuoret ja Messin asiakkaat viime vuonna ovat kuvanneet Malmia ja ilmastonmuutosta luontovalokuvaaja Erkki Luoma-ahon Malmin Koillisen työväenopiston valokuvauskurssilla Kulttuurisillat -karttapalvelunwww.kulttuurisillat.fi Uudenmaan liiton maakunnan kehittämishankkeen koordinaatiolla. Kuvat olivat jo esillä Luonnontieteellisessä museossa viime vuonna ilmastonmuutosnäyttelyssä: ks. karttapalvelun tästä Kulttuurisillat.fi.

 

Näyttelykuvia laajemmin voi katsoa sähköisessä muodossa keväällä Kulttuurisillat -näyttelysivulta ennen näyttelyavajaisia sen etusivulta; www.kulttuurisillat.fi  kurssin ottamista kuvista Malmin ympäristöstä: ks. kurssikuvia www.pastandfuture.net/malmi.