Longinojan laakson toimintoja ideoimaan!

Longinojan laaksoon Malmille tehdään ideasuunnitelmaa, jossa mietitään minkälainen virkistysalue voisi olla tulevaisuudessa.

Nykyisin puistossa on ulkoilureittejä, pallokenttiä ja kaupungin viljelyksessä olevia peltoja – mutta millaista siellä voisi olla tulevaisuudessa? Sopisiko alueelle enemmän toimintoja, esimerkiksi skeittipaikka, frisbeegolfrata, lähiliikuntapaikka, kaupunkiviljelypalstoja tai jotain aivan muuta? Mitä malmilaiset nuoret kaipaavat alueelle? Millaisia toiveita ja tarpeita on puiston muilla käyttäjillä kuten ympäristön koululaisilla, päiväkodeilla tai urheiluseuroilla?

Tervetuloa ideatyöpajaan torstaina 3.3.2016 klo 17-19 Stadin ammattiopistoon osoitteeseen Vilppulantie 14 keskustelemaan suunnittelijoiden kanssa millaisia toiveita teillä on. 

Ideasuunnitelma tehdään kevään 2016 aikana Helsingin kaupungin lähiöprojektin rahoituksella yhdessä eri virastojen kanssa. Ideasuunnitelma toimii pohjana myöhemmin tehtäville tarkemmille suunnitelmille. Ideasuunnitelman pohjalta voi käynnistyä hankkeita, joiden suunnittelu ja toteutus lähtevät liikkeelle muita aikaisemmin esimerkiksi lähiörahaston avustuksella. Ideasuunnitelmaa tehdään Latokartanontien ja Tullivuorentien väliselle alueelle Malmin jäähallin pohjoispuolelle. Alueen pohjoisosassa sijaitsee Ala-Malmin liikuntapuisto ja Filppuksen puisto.