Malmi-Seuran tapahtumia kevät 2013

 

Malmi-Seura ry          JÄSENKIRJE 2/2013

c/o pj Maria Laurila, Vilppulantie 21, 00700 Helsinki Malmilla 13.5.2013

malmiseura@gmail.com

 

Hyvät Malmi-Seuran jäsenet,

tervetuloa kävelykierrokselle Ala-Malmille, kuuntelemaan Malmin seurakunnan elämästä ja Malmi-Seuran kevätkokoukseen! Kirjeessä myös vuoden 2013 jäsenmaksuohjeet.

 

Malmi-Seura oli mukana IHME-festivaalissa huhtikuussa. Lipuilla viestimme “Malmin syli: rata ja puistot” Arabiassa ja keskustelimme Malmin identiteetistä. Mielenkiintoinen keskustelu, kiitokset mm. Sauli Rouhiselle, Demoksen Aleksi Neuvoselle ja juontaja Minna Joenniemelle. Ilta jatkui loistavan aurinkoisessa, joskin lumisessa, Ala-Malmin puistossa musiikin, askartelun ja makkaran merkeissä. Kiitos osallistujille! Teknisistä syistä vanhasta Malmista kertova filmi jäi harmillisesti pois, mutta Malmitalo näyttää elokuvan Taiteiden yön iltana elokuussa.

Opastettu kävelykierros Ala-Malmilla la 25.5. klo 14

Lauantaina 25.5. Malmi-Seura järjestää opastetun kävelyretken Ala-Malmilla. Lähtö tapahtuu klo 14 Malmitalon edustalta. Kierros vie ensin Ormusmäkeen, jossa tutustutaan Kari Huhtamon veistokseen ja ensimmäisen maailmansodan aikaisiin linnoitteihin. Seuraava kohde on kaikkein uusinta Malmia entisillä Primon ja Puukeskuksen alueilla, missä on mm. Saga Helapuiston palvelutalo. Kierros päättyy Ala-Malmin usein kiitettyyn puistoon. Oppaina ovat Aarne Laurila ja Sauli Rouhinen. Lähde mukaan!

Keskiviikkona 29.5. Malmi-Seuran kevätkokous Malmin kirkolla

Klo 18 ennen kevätkokousta kirkkoherra Pertti Simola kertoo Malmin seurakunnasta. Malmin seurakunta on Suomen suurimpia ja se täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Tervetuloa!

Kevätkokouksessa sääntömääräiset asiat (postitettu jäsenkirjeellä, jossa myös jäsenmaksulomake).