Malmi-Seurassa toukokuussa

Kävelykierros malmilaisten maatilojen maisemissa la 17.5.

Malmin päivää vietetään lauantaina 17. toukokuuta. Päätapahtuma on parin tunnin kierros Longinojan vaiheilla historiallisella Malmilla.

Kokoonnutaan virkistyskeskuksena tunnetun nykyisen Malminkylän kartanon (Latokartanontie 11) pihalla klo 13.30 ja tutustutaan talossa nyt olevaan Hare krishna -liikkeen toimintaan ja saataneen maistiaisia krishna-ruoista. Sitten noustaan Filpuksen tilan päärakennuksen luo, missä kuullaan sekä tilan vaiheista että tilalla nykyään toimivasta Lilinkotisäätiöstä. Kierros jatkuu Riihenkulman uusien rakennusten sivuitse Strömsin ja Brusaksen taloille ja kuullaan niiden kunnostamisesta. Perehdytään nuorempiinkin taloihin alueella ja kierros päättyy Karviaistien erityiskoululle. Retki on maksuton ja  sen opastaa Aarne Laurila. Tervetuloa!

Leikkipuisto Filpus 20 vuotta! Filpassa tavataan 17.5. klo 10-14

Samalla toukokuisella viikolla kun leikkipuistotoiminta Helsingissä täyttää tasan sata vuotta, ala-malmilainen leikkipuisto Filpus täyttää 20 vuotta. Leikkipuisto on avoinna klo 10-14 ja ravintolapäivän hengessä leikkipuiston grilli on kuumana omille eväille. Kaikenikäiset puistoon! Kerro omat mielileikkisi, vieläkö vanhat suosikit pitävät pintansa? Leikkimielinen tietokilpailu Malmista!

Torstaina22.5. MalmiSeuran kevätkokous Malmin kirjastossa

Klo 18 torstaina 22. toukokuuta pidetään Malmi-Seuran sääntömääräinen kevätkokous. Kevätkokouksen sääntömääräiset asiat on luettavissa kääntöpuolella. Tilaisuuden yhteydessä voit saada lukuvinkkejä kirjoista, joissa Malmi on mukana.