Malmifoorumi 1.10.2009 Malmitalolla klo 15 – 18

Torstaina 1.10. kokoontuu Malmitalolla kolmannen kerran Malmifoorumi, kaupungin edustajana tilaisuudessa on Tuula Haatainen. Tervetuloa keskustelemaan!

Foorumissa on käsitelty erilaisia Malmiin ja Malmin tulevaisuuteen liittyviä ajankohtaisia aiheita asiantuntijoiden ja erilaisten alueella toimivien tahojen kanssa. Tällä kertaa puhutaan vapaa-ajan vietosta Malmilla.

 Foorumissa syntyy yleiskuva siitä, millaisia mahdollisuuksia monipuoliseen harrastustoimintaan ja vapaa-ajan viettoon Malmilla on, mutta samalla haetaan uusia yhteistyö- ja toimintamuotoja. Tutkitaan, löytyisikö uudenlaista yhteistyötä toimijoiden välillä ja millaista on vapaa-ajan vietto tulevaisuudessa. Kohtaavatko asukkaiden toiveet ja alueen mahdollisuudet? Onko vapaa-ajan viettopaikalla merkitystä, tulisiko omaa kaupunginosaa suosia ja onnistuuko se? Malmilaiset nuoret kertovat tilaisuudessa omista toiveistaan ja apulaiskaupupunginjohtaja Tuula Haatainen tuo tilaisuuteen kaupungin terveiset. Foorumissa keskustellaan aiheesta kaikki ikäryhmät huomioiden painottaen kuitenkin lasten ja nuorten tilannetta,

Tilaisuuden järjestää Malmi-Seura yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa ja se on klo 15-18 Malmitalon juhlasalissa. Foorumiin on vapaa pääsy, mutta kiinnostuneita pyydetään mahdollisuuksien mukaan ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen eeva.monto@hel.fi. Mikäli edustat jotain vapaa-ajan toimintaa tarjoavaa tahoa, mainitse siitä ilmoittautessasi.