Osallistu lippuviittomiin!

IHME-nykytaidefestivaali toteuttaa yhteistyöhankkeen helsinkiläisten kaupunginosatoimijoiden kanssa. Malmilla IHMEen kumppani on Malmi-Seura.

IHME-teos on taideteos, joka tarjoaa tilan ja ajan kumppaniyhteisöjen tärkeiden kysymysten käsittelyyn. Malmi-Seuran tärkeä kysymys on Malmin identiteetti. Malmissa on ainekset ja historiallista taustaakin puutarhakaupungiksi. Miten kehittää kaupunginosan puistoalueista aktiivisia ajanviettopaikkoja? Mitä on tämän päivän hyvä malmilaisuus? Tämä viesti esitetään (lyhennettynä) lippuviittoma-aakkosin kaupunkitilassa.
Lippuviittoiluharjoitukset Malmitalolla tiistaisin klo 18-20 helmikuusta huhtikuun alkuun. Tule harjoituspaikalle tai ilmoittaudu suoraan ohjaajalle: Anna-Kaisa Niinikoski, Anna-Kaisa.Niinikoski(at)metropolia.fi, +358-40 7412388. Lippuviittoilu on hauskaa ja kevyttä liikuntaa, uuden kielen opettelua ja tärkeän viestin välittämistä yhtä aikaa! Osallistuminen on ilmaista.
Keskustelutilaisuus Malmin kysymyksestä käydään la 6.4. klo 14.00 alkaen Arcadassa. Katso lisätiedot hankkeesta ja harjoittelusta: www.ihmefestival.fi