Pihlajamarkkinat 21.5. klo 10 -15 Pihlajamäen ostarilla.

pihlamarkkinat_2010.JPG
pihlamarkkinat_2010.JPG

Pihlajamäen Leijonat järjestävät perinteiset Pihlajamarkkinat lauantaina 21.5. Pihlajamäen ostoskeskuksen parkkipaikalla kello 10:00 alkaen. Markkinatouhua riittää aina kello 15:00 asti

Markkinoilla on kaikenlaista hyödyllistä ostettavaa. Myynnissä on myös arpoja, joiden palkinnot ja voittomahdollisuudet ovat todella hyviä. Lapset voivat koettaa onneaan onnenpyörässä, Nälän tai janon yllättäessä ei tarvitse lähteä kesken markkinoiden kotiin, sillä edulliseen hintaan on saatavilla hernekeittoa, makkaraa ja kahvia.

Ostosten lomassa yleisö saa nauttia Pihlajamarkkinoilla jo useana vuotena esiintyneen kolmen miehen laulu- ja soitinyhtye Punanokka The esittämistä 60- ja 70-luvun ikivihreistä. Heidän ohjelmistoonsa sisältyy kyllä paljon muunkinlaista musiikkia ja aina hyväntuulisesti ja viihdyttävästi esitettynä.

Hieman suuremmalla kokoonpanolla musiikkia ”lapsille ja aikuisille” tarjoaa klo 11 – 11:45 Helsingin Poliisisoittokunnan Nallekopla. Nuorisoakaan ei ole unohdettu, sillä Pihlajamäen nuorten bändi ”Lähiö” saapuu lavalle klo 13:00.

Nuorempaa ja miksei myös vanhempaa markkinaväkeä kiinnostanee paloauto, joka on paikalla klo 11 – 14.