Pihlajamarkkinat 22.5. klo 10 -15 Pihlajamäen ostarilla.

pihlajamarkkinat.jpg
pihlajamarkkinat.jpg

Lauantaina 22.5. Pihlajamäen leijonien järjestämät Pihlajamarkkinat tarjoaa Pihlajamäen ja lähialueiden asukkaille jälleen markkinatunnelmaa ja viihdyttävää lavaohjelmaa. Klubin aikaisempien keväiden Helakarnevaalien perinteitä jatkava markkinatapahtuma on kaupunginosan väen hyvin tuntema ja odottama. Pihlajamarkkinat  järjestetään Pihlajamäen ostarilla tänä vuonna jo neljättätoista kertaa.

Vaikka ammattimaiset markkinakauppiaat maksavat myyntipaikastaan käyvän hinnan, niin Pihlajamäen asukkaille on tarjolla kirpputoripaikkoja veloituksetta, kunhan kukin vain tuo oman pöydän tullessaan. Toistaiseksi emme vielä tiedä mitä kaikkea tänä vuonna markkinoilla on kaupan, mutta kuluneiden kolmentoista vuoden aikana siellä on myyty vaatteita, käsitöitä, tauluja, leipää, rottinkihuonekaluja, uistimia, karkkeja, lakritsaa yms. Klubin puolisot ovat pitäneet Lady -kahvilaa ja leijonat myyneet hernerokkaa ja makkaraa. Leijona ovat myyneet myös arpoja, joita aikuiset ja lapset ovat innolla ostaneet. Kahvia, hernekeittoa, makkaraa ja arpoja on tarjolla tänäkin vuonna.

Lapset ovat saaneet pyörittää Onnenpyörää, onkia ja hyppiä Pomppulinnassa. Tänä vuonna lapsia viihdyttää myös Hovinarri, joka on 1992 rockbändinä aloittanut yhtye. Hovinarrin ensimmäinen lastenlevy ”Tuulenhaltijan häät” ilmestyi 1999. Bändi on koko 2000-luvun keikkaillut lasten iloksi ja he esiintyvät nytkin ennen Pihljamarkkinoiden esiintymistä Pihlajamäen ala-asteen oppilaille.

Markkinoilla on kaupanteon lisäksi seuraavaa ohjelmaa:

10:00 Avaus ja markkinatapahtuman esittely
10:20 Laulava ja soittava Punanokka The -yhtyeen alkutahdit
11:00 Lähiöpoliisi Jari Salmen puheenvuoro
11:15 Punanokka The viihdyttää markkinaväkeä
12:00 Sambaryhmä Forca das Lobas
12:15 Hovinarri – koko perheen bändi
13:00 Arturo Show
13:30 Punanokka The tahdittaa markkinaväkeä iltapäivän ajan
15:00 Markkinat päättyvät

Markkinoiden tuotto tullaan käyttämään lyhentämättömänä koulujen oppilaille jaettaviin stipendeihin ja lasten ja nuorten yhdessä kasvamiseen opettavaan Lions Quest – koulutukseen, jonka tavoitteena on opettaa lapset kasvamaan yhdessä hylkimättä ja kiusaamatta ketään.

 

Pihlajamäen leijonat odottavat Pihlajamäen ja lähialueiden asukkaiden tulevan sankoin joukoin markkinoille Pihlajamäen ostarille 22.5. ja samalla toivottavat kaikki tervetulleiksi mukaan tähän tärkeään lapsiin ja nuoriin kohdistuvaan työhön.