Tervetuloa Meilahden kaupunginosasivuille!

Meilahti (ruots. Mejlans) on vehreä kaupunginosa Helsingin läntisessä kantakaupungissa. Nämä ovat Meilahden kaupunginosasivut. Sivustoa ylläpitää Meilahti-seura - Sällskapet-Mejlans ry.

Tule mukaan Meilahti-seuran toimintaan!

Meilahti-seuran tarkoituksena on asuinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä paikallisen kulttuurin vaaliminen ja edistäminen.

Meilahti-seuran jäsenenä saat tietoa Meilahden seudun asioista ja pääset tekemään Meilahdesta entistä parempaa asuinpaikkaa.

Meilahti-päivä 2021 kuvagalleria

Kaunis kiitos koko Meilahden yhteisölle hienosti onnistuneista Meilahti-päivän juhlista! Katso kuvagalleriasta Meilahti-päivän fiiliksiä!

Matti Pyhtilälle kultainen Pro Helsinki -ansiomerkki

Helsingin Kaupunginosayhdistykset ry Helka on myöntänyt kultaisen Pro Helsinki ansiomerkin Matti Pyhtilälle hänen pitkäaikaisesta ja aktiivisesta toiminnastaan Meilahti-Seura ry:n luottamustehtävissä.

Kaupunginosan historiaa ja tietoja

Tietoja Meilahdesta löydät täältä. KUN MEILAHDESSAKIN OLI LAAJA VALIKOIMA KAUPPOJA Katsaus "tavaroiden ja palvelujen saatavuuteen" Meilahden alueella...

Meilahti-päivän tarjoukset

Meilahti-päivä lähestyy! Listasimme tähän postaukseen jo mukana olevat kerrassaan huikeat tarjoukset - osa tarjouksista voimassa jopa koko syyskuun! Tsekkaa mitä on tarjolla oheisesta listauksesta ja tarkemmat tiedot ja ohjeistukset eventistä. Muistattehan myös Meilahti-päivän viralliset jatkot @ Ravintola Mullikka la 4.9.2021 alkaen klo 15!

Hallitus

Meilahti-seuran asioita hoitaa vuosikokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu kalenterivuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja ja kolmesta kuuteen...