Tervetuloa Meilahden kaupunginosasivuille!

Meilahti (ruots. Mejlans) on vehreä kaupunginosa Helsingin läntisessä kantakaupungissa. Nämä ovat Meilahden kaupunginosasivut. Sivustoa ylläpitää Meilahti-seura - Sällskapet-Mejlans ry.

Tule mukaan Meilahti-seuran toimintaan!

Meilahti-seuran tarkoituksena on asuinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä paikallisen kulttuurin vaaliminen ja edistäminen.

Meilahti-seuran jäsenenä saat tietoa Meilahden seudun asioista ja pääset tekemään Meilahdesta entistä parempaa asuinpaikkaa.

Meilahti-päivä 2022 kuvagalleria

Kiitos kaikille Meilahti-päivään osallistuneille! Kauniin kuulas alkusyksyn sää helli meitä ja tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut. Tästä kaikesta saamme kiittää teitä, Meilahden yhteisö ja mukana olleet toimijat, seurat, seurakunta, ala-aste ja alueen yritykset, jotka lähditte omilla tarjouksillanne tai ohjelmasisällöillänne innolla mukaan tämänkin vuoden tapahtumaan.

Meilahti-päivän 2022 tarjoukset

Meilahti-päivä lähestyy! Listasimme tähän postaukseen jo mukana olevat kerrassaan huikeat tarjoukset – osa tarjouksista voimassa jopa koko syyskuun! Kurkkaa mitä on tarjolla oheisesta listauksesta ja tarkemmat tiedot ja ohjeistukset eventistä.

Meilahti-päivä sunnuntaina 4.9.2022 klo 11-15

Perinteistä Meilahti-päivää vietetään sunnuntaina 4.9.2022 klo 11-15. Tulossa mukavaa meininkiä koko puiston alueelle niin aikuisille kuin lapsillekin. Lue lisää tapahtumasta ja tule mukaan!

Matti Pyhtilä: ”Ei koske polkupyöriä”

Meilahden alueella on vilkas työpaikka- ja läpikulkuliikenne, joka on ohjattu kulkemaan suuria pääväyliä, Mannerheimintietä, Paciuksen- ja Tukholmankatua. Oikaisu asuntokatuja pitkin on mahdollista, mutta se on tehty liikennemerkein vaikeaksi mm. yksisuuntaisin kaduin, mutta kiertelemällä sallii kuitenkin tontilleajon. Lue lisää Matti Pyhtilän kolumnista.

Töölöläinen: Meilahden päiväkotirumba

Meilahden päiväkoteja siirrellään paikasta toiseen, vanhempien mielestä kaupungin tiedottaminen takkuaa. Toimittajana Minna Karila.