Tervetuloa Meilahden kaupunginosasivuille!

Meilahti (ruots. Mejlans) on vehreä kaupunginosa Helsingin läntisessä kantakaupungissa. Nämä ovat Meilahden kaupunginosasivut. Sivustoa ylläpitää Meilahti-seura - Sällskapet-Mejlans ry.

Tule mukaan Meilahti-seuran toimintaan!

Meilahti-seuran tarkoituksena on asuinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen, yhteisöllisyyden vahvistaminen sekä paikallisen kulttuurin vaaliminen ja edistäminen.

Meilahti-seuran jäsenenä saat tietoa Meilahden seudun asioista ja pääset tekemään Meilahdesta entistä parempaa asuinpaikkaa.

Töölöläinen: Meilahden päiväkotirumba

Meilahden päiväkoteja siirrellään paikasta toiseen, vanhempien mielestä kaupungin tiedottaminen takkuaa. Toimittajana Minna Karila.

Töölöläinen: Meilahti-seuran kuulumisia

Vuonna 2008 perustettu Meilahti-seura pyrkii tukemaan asukkaiden omia hankkeita ja vaalimaan talkoohenkeä. Toimittajana Minna Karila

Pikkis juhlii 2022

Pikkis juhlii järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. Koronavuosien tauon jälkeen, Pikkis juhlii taas pitkästä aikaa lauantaina 14.5.2022 klo 11-14. Tänä vuonna paikkana on Pensselinpuiston viereinen nurmikenttäalue, koriskenttä sekä hiekkakenttä. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin ja suurinosa ohjelmasta on täysin ilmaista.

Siivoustalkoot Meilahdessa

Hyvä meilahtelainen - tehdään yhdessä hyvää ja siistitään ympäristömme ennen kesän tuloa! Siivoustalkoot järjestetään ke...

Hallitus

Meilahti-seuran asioita hoitaa vuosikokouksen valitsema hallitus, johon kuuluu kalenterivuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja ja kolmesta kuuteen (3 – 6) muuta jäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Vuosikokous pidettiin tiistaina 26.4.2022.