Kierrätettävän jätteen keräyspisteet nyt verkossa!

Meilahden ja Laakson alueella ovat kierrätettävän jätteen keräyspisteet muuaalla kuin taloyhtiöissä harventuneet ajan myötä. Kävelyetäisyydellä löytyy kuitenkin YTV:n aluekeräytpisteitä Ruskeasuolta ja Munkkiniemestä. Munkkiniemen keräyspiste on muuttanut Puistotien päästä lähemmäs Munkkiniemen terveyasemaa Professorintielle.

 

 

 

Pääkaupunkiseudun kierrätettävien jätteiden keräyspisteitä uudistetaan. Uudistetuissa aluekeräyspisteissä YTV kerää lasia, keräyskartonkia ja paristoja. Lisäksi niissä on muiden toimijoiden paperi-, pienmetalli- ja vaateastioita.

Aluekeräyspisteiden lisäksi on vielä toistaiseksi yksittäisiä keräyspisteitä lasille, pienmetallille, paperille, kartongille ja vaatteille. Näistä YTV:n keräysvastuulla on lasi. Aluekeräyspisteissä ei kerätä biojätettä eikä energiajaetta.

Keräysastioihin saa laittaa ainoastaan niihin tarkoitettua jätettä. Jätettä ei saa jättää astioiden ulkopuolelle.

Karttapohjainen hakutoiminto

YTV-alueen keräyspisteiden karttapohjainen hakutoiminto sisältää YTV:n ylläpitämien lasin, paristojen ja ongelmajätteiden keräyspisteet. Lisäksi hausta löytyvät paperinkeräyspisteet sekä uudistetut aluekeräyspisteet. Hakutoiminnolla voi suorittaa hakuja myös ruotsiksi ja englanniksi.

 

http://www.ytv.fi/aluekerays/