Meilahden läpiajon tutkimustulokset julkaistiin

Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston liikennesuunnitteluosasto on suorittanut laskennan Mannerheimintien ja Tukholmankadun välisestä ajoneuvoliikenteestä. Kuusitien, Jalavatien ja Valpurintien kautta. Läpiajo on nykyisin kielletty liikennemerkein ja lisäkilvin, mutta siitä huolimatta näillä asuinkaduilla oikaistaan kumpaankin suuntaan.

Tutkimustulokset julkaistiin keskustelutilaisuudessa Meilahden kirkon seurakuntasalissa tiistaina 9.11.2010.

 

 

(linkki esitykseen allaolevasta otsikosta)

Tutkimustulosten esittely

Tiedot perustuvat vuorokauden kestäneeseen liikennelaskentaan, joka suoritettiin 24.-25.5.2010.

Kartoilla on kuvattu lukuina kaikkien katujen ajoneuvomäärät vuorokaudessa, tutkitut reitit, nykyiset kieltomerkit, ennakkomerkit ja hidasteet.

Pylvästaulukossa on ajoneuvomääriä esitettynä eri vuorokaudenaikoina, eri suuntiin, läpiajavat ajoneuvot, paikallisliikenne, samoin nopeudet eri vuorokaudenaikoina.

Koululaisten kadunylityksiä kuvaa kartta, jossa on vihreällä merkitty ne alueet, joissa ala-asteelle kävelevien oppilaiden reitin leikkaavat autoliikennettä. Vihreän alueen koko kuvaa automäärien ja koululaismäärien kohtaamista. Mannerheimintie ja Kuusitie edustavat tässä tiheintä aluetta.

Meilahti-seura tekee asiasta muistion ja antaa alueen kaduille korjausehdotuksia toimitettavaksi liikennesuunnittelijoille.

 

Keskusteluun voi osallistua seuran etusivun kautta ”keskustelut” tai sähköpostitse

meilahti-seura@luukku.com

tai lähettämällä postia osoitteella Meilahti-seura/Matti Pyhtillä Mäntytie 15 A 4 00270 Helsinki 

 

Lisää aiheesta etusivun artikkeleissa ”Läpiajo luvalliseksi Meilahdessa?”