Meilahti-päivä lähestyy! Listasimme tähän postaukseen jo mukana olevat kerrassaan huikeat tarjoukset – osa tarjouksista voimassa jopa koko syyskuun!

Tsekkaa mitä on tarjolla oheisesta listauksesta ja tarkemmat tiedot ja ohjeistukset eventistä.

Tapahtuma päivittyy ja tarjouskamppikseen ehtii mukaan 3.9. saakka laittamalla viestiä Fb-sivulta, tai: meilahtiseura@outlook.com. Päivän viralliset jatkot alkavat klo 15 Mullikassa (Mannerheimintie 130).


MEILAHTI-PÄIVÄN TARJOUKSET

Bar 36

Pieni ravintola, suuri terassi. Legendaarisia oluita kastanjapuun katveessa. Tätä ja paljon muuta on kehuttu ja rakastettu Meilahden oma kortteliravintola Bar36 Kuusitien ja Pihlajatien risteyksessä!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Lohikeittoa, ruisleipää ja paahdettua voita hintaan 15 €. Varauskoodi: #meilahtipäivä

Tarjous voimassa 4.9.2022 klo 14 eteenpäin!

https://www.facebook.com/bar36meilahti/


Ravintola Mullikka

Ravintola Mullikka on ollut meilahtelaisten toinen olohuone jo vuosien ajan. Mullikka tarjoilee mutkatonta palvelua, loistavaa katuruokaa ja Stadin parhaan kattauksen kotimaisia pienpanimoita. Meilahti-päivän viralliset jatkot Mullikassa la 4.9.2022 alkaen klo 15!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Meilahti-olut 0,3l hintaan 5 € ja Mulliburgeri 10 € (saatavana myös kasvisvaihtoehto). Varauskoodi: #meilahtipäivä

Tarjous voimassa 4.9.2022. Tule nauttimaan mehevästä burgerista ja Meilahti-oluesta osoitteeseen Mannerheimintie 130.

http://mullikka.fi/
https://www.facebook.com/ravintolamullikka


Urheiluhallit Töölö

Valoisa ja avara Urheiluhallit Töölö avattiin peruskorjauksen jälkeen yleisölle jälleen joulukuussa 2019. Uudistetulla allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas, opetusallas, kahluuallas, rentoutusallas sekä kylmävesiallas. Töölössä on myös kattava moderni kuntosali sekä kaksi ryhmäliikuntasalia. Treenin jälkeen voi rentoutua tavallisen saunan lisäksi kuumassa saunassa ja höyrysaunassa.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Uimaan ja kuntosalille Meilahti-päivänä 4.9.2022 kaksi yhden hinnalla koodilla #meilahtipäivä

https://www.urheiluhallit.fi/fi/hallit/toolo.html


Meilahden ala-asteen vanhempainyhdistys MAAVY ry

MAAVY on Meilahden ala-asteen aktiivinen vanhempainyhdistys Helsingin Meilahdessa. Varainhankinnalla on iso merkitys, jotta yhdistys voi tukea oppilaiden hyvinvointia ja aktiivisuutta. Maavy avustaa mm. koulun kirjaston kirjojen sekä välitunti- ja urheiluvälineistön (esim. hyppynarut, pallot) hankinnoissa. Varoilla katetaan myös koulun retki- ja kulttuuritoiminnasta aiheutuvia kuluja, kuten bussikuljetuksia ja teatteriesityksiä. Myös Kiva kaveri -stipendit ovat Maavyn kustantamia.

Nyt hankitaan kassikaupalla kivaa koululaisille! Varainhankintahengessä on sinullakin nyt mahdollisuus saada itsellesi supersuosittu Meilahti-teemainen kangaskassi! Kangaskassin kuvan on tehnyt Meilahden ala-asteen oppilas.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kangaskassi 7 € (tarjous voimassa Meilahti-päivänä su 4.9.2022)

https://www.facebook.com/maavymeilahti

https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/meilahden-ala-aste


Leipomokahvila Le Grenier Helsinki

Pihlajatien Pariisi, Le Grenier -kahvila (Pihlajatie 8), tarjoaa naapurialennuksen Meilahti-päivänä sunnuntaina 4.9.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kahvi ja maan paras mantelicroissant -kombo 5 € (norm. 6,40 €).

Kahvila on avoinna su 4.9.2022 klo 10-14. Bienvenue!

https://www.facebook.com/legrenierhelsinki

@legrenierhelsinki


Kitarallaa Meilahti

Moi, meikäläinen on Artturi. Oon 20-vuotias Meikkulainen kitaransoitonopetteja ja Kitarallaa 4h-yrityksen perustaja.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Tarjoan sulle 10% alennuksen mun kaikista paketeista alennuskoodilla #Meikkurallaa, sekä puolen tunnin ilmaisen kokeilukerran. Nyt on paras aika pistää soittotunnit aluille, sillä Meilahti-päivän alennus on voimassa vain tämän syyskuun ajan (30.9.22).

Instagramissa mut löytää nimellä @Kitarallaa ja puhelinnumerolla: 0442074014

Soitellaan pian!

Terveisin: Artturi


Torpan Pojat

Torpan Pojat, tuttavallisemmin ToPo, on Länsi-Helsingin alueella toimiva vuonna 1932 perustettu perinteikäs koripalloseura. Seuran ensisijaisena tehtävänä on liikuttaa lähialueen lapsia, nuoria ja aikuisia sekä tarjota yhteisön ihmisille upeita ja unohtumattomia kokemuksia koripallon parissa. ToPon edustusjoukkueet pelaavat tulevan kauden ottelut Töölön Kisahallilla, tervetuloa seuraamaan stadilaista koripalloa!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikki kausikortit -25% alennuksella! Alennuksen saat syöttämällä koodin #meilahti ostoskorissa. Tarjous voimassa 30.9.2022 asti!

Tutustu kausikortteihin ja hinnastoon Torppa Shopissa, osoitteessa holvi.com/shop/torppashop/.

Tutustu toimintaamme laajemmin, www.topo.fi


Mini + Mii korupaja

Mini + Mii on pieni korupaja, jonka valikoimassa on käsityönä valmistettuja koruja ja asusteita kaiken ikäisille! Mini + Miiltä saat mm. kotimaisesta koivuvanerista ja luomupuuvillasta tehdyt korvakorut, kaulakorut, avainnauhat ja hiuskoristeet omissa toiveväreissäsi.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikki Mini + Miin tuotteet –20 %. mainitse tilauksesi yhteydessä: #meilahtipäivä. Tarjous on voimassa 6.9.2022 asti! (HUOM! tilaukset tehdään yksityisviestillä tai sähköpostitse!). Tutustu tuotteisiin ja hinnastoon – sekä tee tilaus lähettämällä viesti joko Instagramin kautta tästä linkistä: https://www.instagram.com/miniplusmii tai Facebookissa viestillä: https://www.facebook.com/miniplusmii


Jalkaterapia Avenue

Jalkaterapia Avenue tarjoaa jalkaterapia- ja hierontapalveluita kodikkaassa ja lämminhenkisessä hoitolassa Meilahdessa osoitteessa Honkatie 1.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikista 30.9.2022 mennessä tehdyistä jalkaterapiavarauksista sekä uuden hierojan, Annen hierontapalveluista -10% varauskoodilla #meilahtipäivä (netissä tai puhelimitse)

www.jalkaterapia-avenue.fi


Hoitohuone Amanka

Hoitohuone Amanka on lämminhenkinen ekohoitola Meilahdessa osoitteessa Pihlajatie 12-14. Amanka tarjoaa ekokauneus- ja shiatsuhoitoja sekä luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita 🌱. Amankassa sinua palvelee Ekokosmetologi ja Qi&Shiatsu-terapeutti Maarit Repo.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kirkastava ja heleyttävä kasvohoito 45 min 62 €. Tarjous voimassa 25.9.2022 asti varauskoodilla #meilahtipäivä

ttps://www.hoitohuoneamanka.fi


Garden Rose

Garden Rose kukka- ja sisustus on monipuolinen ja palveleva kukkakauppa osoitteessa Mannerheimintie 106. Kauniista lifestyle-myymälästä löydät hyvän valikoiman leikkokukkia, viherkasveja ja paljon muuta, kuten ruukkuja, maljakoita ja erilaisia sisustustuotteita kotiin tai viemisiksi.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Ihastuttava Meilahti-päivään brändätty lämminsävyinen syyskesän Meikku-kimppu hintaan 19 € (norm.35€). Tarjous voimassa pe-la 2.-3.9 varauskoodilla #meilahtipäivä

https://www.gardenrose.fi/


Garage Meilahti

”Asiantunteva, tehokas, ystävällinen, nopea ja kohtuuhintainen. 5/5 palvelu!” Mm. tällainen on sympaattinen Garage Meilahti Honkatien ja Pihlajatien kulmassa! Tiesitkö, että fillarin pesu on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä? Lika, hiekkapöly ja kura tekevät hallaa liikkuville osille. Pesulla pidennät pyöräsi käyttöikää ja puhtaana pyörä myös rullaa paremmin.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Fillarin pesu ja ketjujen rasvaus 15 €. Tarjous voimassa syyskuun 2022 varauskoodilla #meilahtipäivä

https://www.facebook.com/garagemeilahti


Scandic Meilahti

Scandic Meilahti on viihtyisä ja moderni 11-kerroksinen hotelli, jossa on upeat näköalat, raikkaat huoneet ja suosittu ravintola, jotka takaavat rennon vierailun.

✅ Hotellin FB-sivuilla on Meilahti-päivän kysely, johon vastanneiden kesken arvotaan mm. hotelliyöpyminen ja lounaslahjakortteja! Kyselyyn voit osallistua ajalla 3.-4.9.2022

https://www.facebook.com/ScandicMeilahti/


Jesper von Hertzen

Jesper von Hertzen on Helsingin Ruskeasuolla asuva freelancer, yrittäjä ja tietovisalautapelien tekijä. Hänen käsialaansa ovat mm. nämä legendaariset kotiseuturakkautta ja -tietämystä henkivät lautapelit: Helsinki, Helsinki Kids, Turku, Jyväskylä, Porvoo ja Lahti. Näistä Helsinki, Turku ja Porvoo ovat kaksikieliset pelit.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikki lautapelit 30 € / kpl (norm. ovh 45 €) tai neljä peliä yhteishintaan 100 €! Eikä tässä vielä kaikki – mikäli asut Meilahdessa tai lähialueella, Jesper tuo tilaamasi pelit kotiovellesi kuljetettuna! Tarjous voimassa ajalla 1.-30.9.2022 varauskoodilla: #meilahtipäivä

Tee tilaus sähköpostitse: pepitum80@hotmail.com