Meilahti-päivän 2023 tarjoukset

Meilahti-päivä lähestyy! Listaamme tähän postaukseen jo mukana olevat kerrassaan huikeat tarjoukset – osa tarjouksista voimassa jopa koko syyskuun!

Tarjouslista päivittyy – lisäämme tarjouksia sitä mukaa kun saamme tiedot yrittäjiltä ja yrityksiltä. Tsekkaa mitä on tarjolla oheisesta listauksesta ja tarkemmat tiedot ja ohjeistukset eventistä.

Tarjouskamppikseen ehtii vielä mukaan lähettämällä viestiä osoitteella meilahtiseura@outlook.com. Toivomme kuitenkin pikaista yhteydenottoa, sillä hyvin lähellä tapahtumaa eivät tarjoukset välttämättä kerkeä enää mukaan meidän somekanaviin.

Päivän viralliset jatkot alkavat klo 15 Mullikassa (Mannerheimintie 130).

MEILAHTI-PÄIVÄN TARJOUKSET


Ravintola Mullikka

Ravintola Mullikka on ollut meilahtelaisten toinen olohuone jo vuosien ajan. Mullikka tarjoilee mutkatonta palvelua, loistavaa katuruokaa ja Stadin parhaan kattauksen kotimaisia pienpanimoita. Meilahti-päivän viralliset jatkot Mullikassa la 2.9.2023 alkaen klo 15!

Mullikka on messissä Meilahti-päivän huumassa piilottaen Valpurinpuiston alueelle muutaman laminoidun Mullikka-logon! Nyt kaikki aarretta metsästämään, sillä logon löytäjä palkitaan herkullisella Mulliburgerilla! Palkinnon voi lunastaa Meilahti-päivän aikana Mullikasta.

Lisäksi Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Meilahti-olut 0,5l hanasta hintaan 8 € ja Mulliburgeri 12 € (saatavana myös kasvisvaihtoehto). Varauskoodi: #meilahtipäivä

Tarjous voimassa 2.9.2023. Tule nauttimaan mehevästä burgerista ja Meilahti-oluesta osoitteeseen Mannerheimintie 130.

http://mullikka.fi
https://www.facebook.com/ravintolamullikka


Garage Meilahti

”Asiantunteva, tehokas, ystävällinen, nopea ja kohtuuhintainen. 5/5 palvelu!” Mm. tällainen on sympaattinen Garage Meilahti Honkatien ja Pihlajatien kulmassa! Tiesitkö, että fillarin pesu on yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä? Lika, hiekkapöly ja kura tekevät hallaa liikkuville osille. Pesulla pidennät pyöräsi käyttöikää ja puhtaana pyörä myös rullaa paremmin.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Fillarin pesu ja ketjujen rasvaus 15 €. Tarjous voimassa syyskuun 2023 varauskoodilla #meilahtipäivä

https://www.facebook.com/garagemeilahti


Garden Rose

Garden Rose kukka- ja sisustus on monipuolinen ja palveleva kukkakauppa osoitteessa Mannerheimintie 106. Kauniista lifestyle-myymälästä löydät hyvän valikoiman leikkokukkia, viherkasveja ja paljon muuta, kuten ruukkuja, maljakoita ja erilaisia sisustustuotteita kotiin tai viemisiksi.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Ihastuttava Meilahti-päivään brändätty lämminsävyinen syyskesän Meikku-kimppu hintaan 19 € (norm.35€). Tarjous voimassa pe-la 1.-2.9 varauskoodilla #meilahtipäivä

https://www.gardenrose.fi/


Urheiluhallit Töölö

Valoisan ja avaran Urheiluhallit Töölön allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas, opetusallas. Treenin jälkeen voi rentoutua tavallisen saunan lisäksi kuumassa saunassa ja höyrysaunassa.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Uimaan ja kuntosalille Meilahti-päivänä 2.9.2023 kaksi yhden hinnalla koodilla #meilahtipäivä

https://www.urheiluhallit.fi/fi/hallit/toolo.html


Torpan Pojat

Torpan Pojat, tuttavallisemmin ToPo, on Länsi-Helsingin alueella toimiva vuonna 1932 perustettu perinteikäs koripalloseura. Seuran ensisijaisena tehtävänä on liikuttaa lähialueen lapsia, nuoria ja aikuisia sekä tarjota yhteisön ihmisille upeita ja unohtumattomia kokemuksia koripallon parissa. ToPon edustusjoukkueet pelaavat tulevan kauden ottelut Töölön Kisahallilla, tervetuloa seuraamaan stadilaista koripalloa!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikki kausikortit -25% alennuksella! Alennuksen saat syöttämällä koodin #meilahti ostoskorissa. Tarjous voimassa 30.9.2023 asti!

Tutustu kausikortteihin ja hinnastoon Torppa Shopissa, osoitteessa holvi.com/shop/torppashop/.

Tutustu toimintaamme laajemmin, www.topo.fi


Mini + Mii -korut

Mini + Mii on pieni korupaja, jossa jokainen koru maalataan käsityönä omilla toiveväreilläsi! Mini + Miin korut valmistetaan mm. suomalaisesta koivuvanerista ja allergiatestatusta ruostumattomasta teräksestä. Valikoimasta löydät esimerkiksi korvakorut, kaulakorut, avainnauhat ja hiuskoristeet kaiken ikäisille!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikki Mini + Miin tuotteet –15 %! Edun saadaksesi mainitse tilauksesi yhteydessä ”Meilahti-päivä”. (HUOM! tilaukset tehdään yksityisviestillä tai sähköpostitse, ei verkkokauppaa!). Tarjous on voimassa 10.9.2023 asti. Tutustu tuotteisiin ja hinnastoon sekä tee tilaus lähettämällä viesti joko Instagramin kautta tästä linkistä: https://www.instagram.com/miniplusmii tai Facebookissa: https://www.facebook.com/miniplusmii

✅ Lisäksi Mini + Miin Instagram-tilillä voit osallistua myös arvontaan ja voittaa palkinnoksi uutuuskorvakorut Mini + Miin valikoimasta! Arvontaan voit osallistua 31.8. – 4.9.2023 välisenä aikana. Löydät arvonnan ja tarkemmat tiedot Instagramista @miniplusmii, https://www.instagram.com/miniplusmii


Hoitohuone Amanka

Hoitohuone Amanka on lämminhenkinen ekohoitola Meilahdessa osoitteessa Pihlajatie 12-14. Amanka tarjoaa ekokauneus- ja shiatsuhoitoja sekä luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita 🌱. Amankassa sinua palvelee Ekokosmetologi ja Qi&Shiatsu-terapeutti Maarit Repo.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla 45 min. hintaan 59 € . Tarjous voimassa 30.9.2023 asti varauskoodilla #meilahtipäivä

ttps://www.hoitohuoneamanka.fi
https://www.facebook.com/hoitohuoneamanka.fi


R-kioski Meilahti Tukholmankatu 11

Kenelläpä meikkulaisella ei olisi muistoja lähi-ärrästämme? Ärräkahvit Tukholmankadun R-kioskilla on käsite ja sieltä on vuosien varrella napattu mukaan monenlaista pikkupurtavaa, postitettu paketteja ja ladattu matkakorttia. 

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Hodarit 2 € / kpl
✅ Karkkipussit 3 kpl yhteensä 6 €

Tarjoukset voimassa koko viikonlopun 2.-3.9.2023 varauskoodilla #meilahtipäivä. Kioskilla on viikonlopun aikana tarjolla myös uutuustuotteiden maistatuksia!

Kipin kapin R-kioskille!

www.r-kioski.fi
https://www.facebook.com/rkioski/


Jalkaterapia Avenue

Jalkaterapia Avenue tarjoaa jalkaterapia- ja hierontapalveluita kodikkaassa ja lämminhenkisessä hoitolassa Meilahdessa osoitteessa Honkatie 1.

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Kaikista 16.9.2023 mennessä tehdyistä varauksista -10% varauskoodilla #meilahtipäivä (netissä tai puhelimitse)

www.jalkaterapia-avenue.fi


Le Grenier Helsinki

Le Grenier Helsinki -kahvila sijaitsee Meilahden sydämessä, viehättävällä Pihlajatiellä, ja tuotteet vievät makumatkalle Ranskaan. Le Moulin-leipomon croissantit, pain au chocolat ja mantelicroissantit on usein mainittu kaupungin parhaina. 

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Mantelicroissant ja kahvi yhteishintaan 5 €.

Löydätte meidät sekä yrittäjien tapahtumatorilta Meilahden kirkon pihakannella klo 11-14 ja kahvilasta klo 8-14.

https://www.facebook.com/legrenierhelsinki
http://legrenier.fi/


Pesäpalloseura Puna-Mustat

Pesäpalloseura Puna-Mustat eli tuttavallisemmin PuMu on kansallispelimme stadilainen yhteisö. Joukkueemme pelaavat ottelut pääosin Meilahden pesäpallostadionin hiekkatekonurmella, joka täyttää Pesäpalloliiton pelisarjojen vaatimukset alueemme ainoana kenttänä. Toteutamme jokaiselle omakohtaisesti merkityksellistä liikuntakasvatusta, harrastustoimintaa ja kilpaurheilua. Tule tutustumaan toimintaamme Meilahti-päivänä Valpurinpuistossa!

Meilahti-päivän tarjouksena:

✅ Ilmainen sisäänpääsy Meilahti-päivänä pelattavaan miesten ykköspesiksen nousukarsintaotteluun! Nouda vapaalippusi Valpurinpuistosta PuMu:n panda-maskotilta!

https://www.pumu.fi/