Meilahti-päivä lauantaina 5. syyskuuta

Viime vuonna Meilahti-päivää vietettiin syyskuun lopussa aurinkoisissa tunnelmissa. Lasten Olympialaisten päätteeksi vedettiin köyttä.

Meilahti-päivän kyläjuhlaa vietetään jälleen – nyt toista kertaa – Valpurinpuistossa lauantaina 5.9. klo 11 lähtien. Pääohjelmana Lasten Olympialaiset, kolmen lajin hauska kisa kaikenikäisille lapsille. Muuta ohjelmaa on tarjolla pitkin päivää.

Meilahden asukkailla on päivän aikana mahdollisuus vaihtaa pieneksi jääneet luistimet, sukset, futiskengät ja fillarit sopiviin tai rahaksi. Kirpputori on maksuton ja myyjien toivotaan tuovan mukanaan omia pöytiä tai talon puutarhakalusteita, jos myytävät tavarat sellaista edellyttävät. Kirpputoritavarat voi merkitä esimerkiksi maalarinteipillä ja puhelinnumerollaan, mikäli haluaa jättää ne yleiseen myyntiin.

Kaupallisten toimijoiden toripaikkamaksu on 20 euroa. Sähköä eikä vettä ole paikalla tarjolla ja jokaisen myyjän on hoidettava mahdolliset elintarvikkeiden myyntiin tarvittavat luvat itse. Myyntipaikka on syytä varata etukäteen ottamalla yhteys allaoleviin osoitteisiin tai puhelimitse.

Toimitsijoita tarvitaan urheilukisan suorituspaikoille sekä kokoamaan ja purkamaan lavoja ja katoksia. Meilahti-päivän tapahtumat päättyvät viimeistään klo 18.

 

Meilahti-päivässä seuraavaa:

Kirpputori – luistimet, polkupyörät, vaatteet, lelut ym.

Tule mukaan myymään, ostamaan, vaihtamaan!

 

Kahvila – herkullista syötävää edullisesti

 

Hevoskärryajelua, Haagan VPK, ratsupoliisi

 

Ohjelmaa klo 11 lähtien:

 

Avaussanat

 

11.45 Puhallinmusiikkia PPO WindBand

 

12.30 Lasten 3-lajin Olympialaiset

 

Taikuri Pulliainen

 

14 Bluegrass-musiikkia The Clayhill Brothers

 

15 Maakuntalaulumaraton

 

17 Meilahti-kierros, tutustuminen Meilahden kirkkoon

 

Lisäksi: yllätysesiintyjiä mm. Rant, trubaduureja…

 

Lisätietoja Meilahti-päivästä sekä ilmoittautumisia myyntipaikoille otetaan mielellään vastaan.

Meilahti-seura/Matti Pyhtilä p. 0400 432142 tai meilahti-seura@luukku.com