Perinteistä Meilahti-päivää vietetään sunnuntaina 4.9.2022 klo 11-15. Tulossa mukavaa meininkiä koko puiston alueelle niin aikuisille kuin lapsillekin. Koriskentän valtaavat ToPo:n koris ja HLK:n minitennis. Puiston isolla nurmikentällä järjestetään mm. Pihauksen maksuton puistojumppa. Hiekkakentältä löytyvät Meilahti-seuran maistuvat hiiligrillillä grillatut Wotkins-makkarat ja kyytipojaksi on tarjolla erilaisia raikkaita virvokkeita. Myynnissä myös Meikku-tuotteita! Musiikista vastaa DJ Teo, joka viihdyttää letkeällä musiikilla koko tapahtuman ajan.

Tämän vuoden tapahtumassa järjestetään myös erityinen politiikkapaneeli, joka pidetään Valpurinpuiston katoksen luona klo 11.15 – 12. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan paikallispoliitikkojen kanssa Meilahden roolista Helsingissä nyt ja jatkossa! Osallistujia on tulossa useasta eri puolueesta. Tästä lisää FB-eventissä.

Yritykset voivat osallistua tapahtumaan omilla tarjouskampanjoillaan. Tätä kokeiltiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja ne koettiin todella kivoiksi puolin ja toisin! Mikäli haluat tarjouksesi mukaan Meilahti-päivään, otathan yhteyttä meilitse: meilahtiseura@outlook.com.

Katso tarkempi ohjelma FB-eventistä ja ilmoittaudu mukaan! Ohessa myös ladattava juliste printattavaksi taloyhtiönne ilmoitustaululle.

Terveisin: Meilahti-seuran hallitus