Miten haluaisit elävöittää asuinaluettasi, tai vaikkapa kehittää koko Helsinkiä? Omaa ääntäsi käyttämällä se on nyt mahdollista! Äänestämään pääset paikanpäällä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Tule kuulemaan lisää ja esittämään kysymyksesi alueen stadiluotsille.OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Jaossa on 8,8 miljoonaa euroa Stadin asukkaiden ehdotusten toteuttamiseen! OmaStadin äänestys on ajalla 6.-28.10 ja tiistaina 26.10.2021 sinulla on mahdollisuus tavata alueen stadiluotsi Meilahden kirkolla. Stadiluotsi on paikalla klo 17-19 ja hän esittelee OmaStadia ja auttaa äänestämisessä. 

Tule tutustumaan ehdotuksiin ja tapaamaan sekä stadiluotsia että alueemme ehdotusten tekijöitä. Stadiluotsi ohjaa ja opastaa äänestämisessä ja kertoo tarkemmin, mistä OmaStadissa on kyse. Viime kierroksella alueen aktiiviset äänestäjät saivat läpi Valpurinpuiston kehittämishankkeen, jossa mm. parannettiin valaistusta, lisättiin penkkejä, uudistettiin koko leikkialue, istutettiin uusia puita ja rakennettiin uusi upea katos mm. tapahtumia ja luistimien vaihtoa ajatellen. Myös kauan kaivattuja picnic pöytäryhmiä tuli hankkeen myötä useampiakin. Nyt OmaStadin kakkoskierroksella onkin mistä valita! Meilahdesta ja lähialueelta on äänestettävänä useita hienoja ehdotuksia.

Meilahdesta ja lähialueelta on ehdolla mm.

💚 Skeittipaikka Länsi-Helsinkiin (Tullinpuomin nykyisen skeittipaikan kunnostus / laajentaminen)
http://ow.ly/dn0W50Gf5kV

💚 Kuusikallion (Mannerheimintie-Kuusitie-Pihlajatie) maisemointi alueen kallioluontoa ja arkkitehtuuria kunnioittaen
http://ow.ly/U7hU50Gf5kU

💚 Ulkokuntosali (työmatka)pyöräilijöille, Meilahden, Pasilan, Ruskeasuon, Pikku-Huopalahden ja Taka Töölön kunnon kohottajille
http://ow.ly/b6fC50Gf5kX

💚 Meilahden Frisbeegolfradan kunnostus
http://ow.ly/JlZN50Gf5kW

💚 Pikku Huopalahden ulkoilureitti
http://ow.ly/IlT750GiTpA

Budjetti on nyt isompi, joten voit äänestää useampaakin alueen hienoa ideaa ja vielä lisäksi koko kaupunkia koskevia ideoita! Tarjolla on tosi kivoja ehdotuksia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin kiinnostavaa. Kaikki tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat voivat äänestää – äänestämällä voit vaikuttaa!

Meilahti-seura haluaa omalta osaltaan olla varmistamassa alueen asukkaitten tasavertaiset mahdollisuudet osallistua tähän tärkeään äänestykseen! Mikäli sinulla ei esim. ole pankkitunnuksia tai mobiilivarmenteita tai koet äänestämisen muuten hieman haastavaksi, voit tulla Meilahden kirkolle äänestämään ja mukaasi tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen! OmaStadin tiimi auttaa sinua äänestämisessä.Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös eri OmaStadi -hankkeiden suunnittelijat jne.

Tervetuloa äänestämään ja verkostoitumaan!

@Meilahti-seuran hallitus & OmaStadin tiimi