Mäkelänkadun kaupunkibulevardin kaavarunko ja asukaskysely

Vanha ja uusi suunnittelualueen kartta

Tuusulan bulevardin eli Mäkelänkadun bulevardikaupungin kaavarunko on julkaistu 13.11.2023. Kaavarungon suunnitteluaineisto löytyy Kaupunkibulevardit-sivuston sivulta Kaavarunko. Sieltä löytyvät myös linkit Helsingin kaupungin bulevardikaupunkia esitteleville sivuille

Kaavarunko ei ole oikeusvaikutteinen kuten yleis- tai asemakaava, mutta se ohjaa jatkossa tehtävää yksityiskohtaista asemakaavoitusta. Kaavarungosta käy ilmi miten asunto- ja toimistorakentaminen, julkiset palvelut, virkistysalueet ja liikenne sijoittuvat suunnittelualueelle. Kaavarungon alue on Metsälän ja Oulunkylän välisessä kapeikossa sekä Pakilan alueella hieman laajempi kuin 18.12.2018 hyväksytty suunnittelualue.

Kaavarunkoon kannattaa tutustua ja on myös tärkeää kertoa siitä mielipiteensä. Käytettävissä on seuraavia palautekanavia:

  • Tällä Kaupunkibulevardit-sivustolla avataan 20.11.2023 suunnittelualueen kaupunginosien yhteinen Asukaskysely. Toivomme, että mahdollisimman moni Metsälän asukas käy vastaamassa kyselyyn. Aikaa se ei paljoa vaadi
  • Kaupunki on avannut Kerro kantasi -palveluun mahdollisuuden kertoa mielipiteensä kaavarungosta. Kuuleminen on auki 1.2.2023 saakka.