Seikkailupuisto Zippy – huikeita elämyksiä!

5bb9d4ef

e977a04eSeikkailupuisto Zippy avautuu toukokuussa 2015 Talin liikuntapuistoon Helsinkiin. Elämyksellisessä seikkailussa edetään puusta toiseen vaijeriliukujen, trapetsien, kiipeilyseinien, tikkaiden, renkaiden, keinujen ja muiden tehtävien avulla. Köysiseikkailu tarjoaa huikeita itsensä ylittämisen kokemuksia, luonto- ja liikuntaelämyksiä.

Seikkailupuisto tarjoaa kaikenkuntoisille ja -ikäisille hauskan tavan liikkua kaupunkimetsässä. Seikkailuratoja löytyy helpoista haastaviin, ja lisäksi perheiden pienimmille seikkailullisia elämyksiä tarjoaa lastenmaa. Ennen seikkailuradoille siirtymistä seikkailija saa opastuksen turvavarusteiden käytöstä, ja pääsee harjoitteluradalla kokeilemaan varusteiden käyttöä. Puistossa turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Zippyssä seikkaillaankin korkeimmat turvallisuusstandardit täyttävällä, jatkuvavarmisteisella turvajärjestelmällä, jonka käyttö on erittäin helppoa eikä vaadi ennakko-osaamista.

Seikkailupuisto tarjoaa upeiden liikunnallisten elämysten lisäksi luontoelämyksiä, sillä puisto levittäytyy useiden hehtaarien alueelle. Luonnossa liikkumisen on havaittu tarjoavan terveydellisiä hyötyjä; se vähentää stressiä, edistää onnellisuutta ja innostaa liikkumaan.

Seikkailupuisto Zippy innostaa luonnossa liikkumiseen niin päiväkoti-, koulu-, ja yritysryhmiä, kuin myös perheitä, ystävä- ja kaveriporukoita. Puisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä: paikalle pääsee esimerkiksi Kampista suoraan bussilla, ja alueella on parkkipaikat aivan sisäänkäynnin vieressä. Moni pääsee puiston alueelle myös pyöräillen tai kävellen.

Rakennustyöt alueella ovat juuri alkaneet. Toukokuun lopusta alkaen köysiseikkailu tarjoaa liikunnallisia itsensä ylittämisen kokemuksia, luontoelämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille seikkailijoille. Lue lisää www.zippy.fi ja www.facebook.com/seikkailupuisto.