Oulunkylä-päivä 17.6.

Oulunkylä-päivä, meidän kyläjuhla Lauantaina 17. Kesäkuuta 2023

17.6. Lauantaina klo 11 – 18 Oulunkylässä tapahtuu kaikenlaista kivaa koko perheelle.
Klo 11 juhlan avaus Oulunkylän ostarilla! (tule kokemaan vaikuttava yllätysnumero!)
Klo 11.30 – 14.00 Leikkipuisto Mäkitorpassa
Lastenkirjastoauto, katuliituilua ja Lionsin grillaamaa makkaraa huokeaan hintaan. Paikalla myös seurakunnan työntekijöitä ilmapallojen ja lasten siirtotatuointien kanssa, sekä Vekarat esittelemässä mm. vauvahierontaa.
(kädet pestään ennen kirjasto-autoon tutustumista)
Lapsille katuliidut ja puistoeväitä lahjoittaa paikallinen Oulunkylän S-Market. Eväitä on jaettavana niin kauan kuin riittää ja jakajina toimivat reippaat vapaaehtoiset ”pehmot”. Vilttikirppiksiä yms. varten kannattaa varata pientä käteistä mukaan.
Myös Oulunkylän nuorisotalolla on omaa ohjelmaa kouluikäisille klo 11- 18. Ja talon läheisyydessä on löydettävissä myös kokenut kasvomaalauksia tekevä taiteilija kärryineen. Maalauksen saa edulliseen hintaan.
Aikuisempaa tekemistä ja kahvittelua, sekä Oulunkylä-Seuran info Stadin asukastalo Seurahuoneella klo 11-18, Larin Kyöstin tie 7. Paikka soveltuu myös erinomaisesti koko perheen tutustumiskäynti kohteeksi!
Seurahuoneen huikea artistikattaus esiintyy klo 14 – 18. Lavalla Willie Corners & The Drafted, Ruma Planeetta, Elske & The Vagabonds, sekä The Still Water Family. Artistikattausta suojelee Olutravintola Jano.
Tästä linkistä pääset artisti esittelyyn: https://www.facebook.com/grazymamaband/posts/681899327279082
Kirppismeininkiä siis Klo 11-18 ostarilla, Mäkitorpan Leikkipuistossa ja mahdollisesti myös Seurahuoneella.
Tmi Eväsmestareilla myynnissä muurinpohjalettuja ja muikkuja tapahtuma-alueella, ja erikoisuutena onkin gluteenittomat muikut.
Papa Beat Hudson`s Blues Festivaalit illalla klo 21 Ravintola Oggelbyssä vanhan aseman vieressä! (K-18) Ilmainen sisäänpääsy.
Illan tapahtumasta tarkemmin tietoa täältä
Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia, mutta toivotaan upeaa säätä ja iloista mieltä jokaiselle.
Sinut on kutsuttu.
Kiitos kaikille mukana oleville yhteistyötahoille:Oulunkylän seurakunta, Helsingin Kaupunki/Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Oulunkylän S-Market,  Oulunkylän kirjasto, Oulunkylän nuorisotalo, Lastenkirjastoauto, Leikkipuisto Mäkitorppa, Lions, Oulunkylä-Seura, All4Corners Productions, Olutravintola Jano, Liikekeskus Ogeli. Ravintola Oggelby, Tmi Eväsmestarit ja Helsingin kaupungin asukastalojen puolesta verkosto. Sekä myös tapahtumapäivänä paikalle tulevat lisäkädet ja muut vapaaehtoistoimijat, sekä asukasaktiivit.
Kiitos myös Pohjoiset kaupunginosat lehden, Oulunkyläinen toimitus.