Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oulunkylä-päivä/meidän kyläjuhla la 17.6. Klo 11 alkaen

17 kesäkuun @ 11:00 - 18:00

17.6. Lauantaina klo 11 – 18 Oulunkylässä tapahtuu kaikenlaista kivaa koko perheelle.
Klo 11 juhlan avaus Oulunkylän ostarilla! (tule kokemaan vaikuttava yllätysnumero!)
Klo 11.30 – 14.00 Leikkipuisto Mäkitorpassa
Lastenkirjastoauto, katuliituilua ja Lionsin grillaamaa makkaraa huokeaan hintaan. Paikalla myös seurakunnan työntekijöitä ilmapallojen ja lasten siirtotatuointien kanssa, sekä Vekarat esittelemässä mm. vauvahierontaa.
(kädet pestään ennen kirjasto-autoon tutustumista)
Lapsille katuliidut ja puistoeväitä lahjoittaa paikallinen Oulunkylän S-Market. Eväitä on jaettavana niin kauan kuin riittää ja jakajina toimivat reippaat vapaaehtoiset ”pehmot”. Vilttikirppiksiä yms. varten kannattaa varata pientä käteistä mukaan.
Myös Oulunkylän nuorisotalolla on omaa ohjelmaa kouluikäisille klo 11- 18. Ja talon läheisyydessä on löydettävissä myös kokenut kasvomaalauksia tekevä taiteilija kärryineen. Maalauksen saa edulliseen hintaan.
Aikuisempaa tekemistä ja kahvittelua, sekä Oulunkylä-Seuran info Stadin asukastalo Seurahuoneella klo 11-18, Larin Kyöstin tie 7. Paikka soveltuu myös erinomaisesti koko perheen tutustumiskäynti kohteeksi!
Seurahuoneen huikea artistikattaus esiintyy klo 14 – 18. Lavalla Willie Corners & The Drafted, Ruma Planeetta, Elske & The Vagabonds, sekä The Still Water Family. Artistikattausta suojelee Olutravintola Jano.
Tästä linkistä pääset artisti esittelyyn: https://www.facebook.com/grazymamaband/posts/681899327279082
Kirppismeininkiä siis Klo 11-18 ostarilla, Mäkitorpan Leikkipuistossa ja mahdollisesti myös Seurahuoneella.
Tmi Eväsmestareilla myynnissä muurinpohjalettuja ja muikkuja tapahtuma-alueella, ja erikoisuutena onkin gluteenittomat muikut.
Papa Beat Hudson`s Blues Festivaalit illalla klo 21 Ravintola Oggelbyssä vanhan aseman vieressä! (K-18) Ilmainen sisäänpääsy.
Illan tapahtumasta tarkemmin tietoa täältä
Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia, mutta toivotaan siis upeaa säätä ja iloista mieltä jokaiselle.
Sinut on kutsuttu.
Kiitos kaikille mukana oleville yhteistyötahoille:Oulunkylän seurakunta, Helsingin Kaupunki/Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Oulunkylän S-Market,  Oulunkylän kirjasto, Oulunkylän nuorisotalo, Lastenkirjastoauto, Leikkipuisto Mäkitorppa, Lions, Oulunkylä-Seura, All4Corners Productions, Olutravintola Jano, Liikekeskus Ogeli. Ravintola Oggelby, Tmi Eväsmestarit ja Helsingin kaupungin asukastalojen Puolesta Verkosto. Sekä myös tapahtumapäivänä paikalle tulevat lisäkädet ja muut vapaaehtoistoimijat, sekä asukasaktiivit.

Tiedot

Päivämäärä:
17 kesäkuun
Aika:
11:00 - 18:00
Kotisivu:
https://fb.me/e/18c5LXDQT

Järjestäjä

Oulunkylä-Seura sekä alueen yhdistykset ja aktiivit
Sähköposti
seura@oulunkyla.info

Tapahtumapaikka

Oulunkylän Seurahuone ympäristöineen
Larin Kyöstin tie 7
Helsinki, 00650 Suomi
+ Google Map