VALOKUVIA OULUNKYLÄSTÄ?

TÄMÄ TIETO ON ARKISTOITUA EIKÄ ILMOITTAUTUMINEN TILAISUUKSIIN 
OLE ENÄÄ MAHDOLLISTA. MIKÄLI TEILLÄ ON KUVIA TARJOTTAVANA 
OULUNKYLÄN KOTISIVUILLE, KÄYTTÄKÄÄ PALAUTELOMAKETTA.
VAIKKA TEEMME PARHAAMME , EMME VOI TAATA MAHDOLLISUUKSIA 
NIIDEN SKANNAUKSEN JÄRJESTÄMISEKSI. DIGIKUVIA VOI TOIMITTAA
MEILLE OTTAMALLA ENSIN YHTEYTTÄ PALAUTELOMAKKEELLA.

Löytyykö sinulta vielä vanhoja valokuvia Oulunkylästä?

Oulunkylän seurahuone on ollut tämänkin värinen!

Oulunkylän kotisivutyöryhmä järjestää yhdessä työväenopiston pohjoisen alueopiston kanssa kolme tilaisuutta, joissa skannaamme kuvia kanssasi ja tallennamme niitä Oulunkylän historian jatko-osaa varten ja/tai kotisivuillemme.

Saat siis kuvat mukaasi ja mahdollisuuden tallentaa ne mukaan ottamallesi omalle CD-levylle. Tietokonetaidot eivät ole välttämättömiä.

Tilaisuudet ovat:

ryhmä A: ma 30.8. klo 9.00 – 11.30

ryhmä B: ma 30.8. klo 13.30 – 15.00

ryhmä C: ti 31.8. klo 9.00 – 11.30


Oulunkylätalossa, työväenopiston atk-luokassa, Kylänvanhimmantie 25

(bussit 52, 64, 550; P-juna).
Ilmoittaudu pohjoisen työväenopiston toimistoon
26.8. mennessä puh. 310 88540.

Keväällä saimme kokoon isohkon otoksen Oulunkylän historiaa, ja kuvia on tulossa julkaisuun. Kirjan toimitus päättää mitä julkaistaan. 

Olemme kiinnostuneita ennen kaikkea elämää kuvaavista
aiheista, mutta myös vanhojen rakennusten kuvat olisi
hyvä saada muidenkin ihmisten nähtäväksi ja käyttöön mm. kartta-, historia- ja rakennusperinnesivuilla. 

Tiedonkeruu kuvista on oleellinen seikka, ja valmistautumiseen kuuluu miettiä ja yrittää muistella keitä kuvassa on, milloin se on suunnilleen otettu, ja kuka on kuvan ottaja. Myös yli 50 vuotta vanhat koulukuvat olisivat varsinkin nettikäyttöön kiinnostavia, sillä niissä voi olla yllätyksiä.

Skannaustilaisuuteen ilmoittaudutaan 16.8.04 lähtien puhelimitse numerossa 310 88610 tai käymällä Työväenopiston toimistossa. Tilaisuuksia on kolme: 
Ma 30.8.2004: 09:00-11:30 ja 13:30-15:00 ja 
ti 31.8. klo 9.00 – 11.30 ilmoittautuminen johonkin näistä. Kannattaa myös ottaa huomioon, että tilaisuus ei ole kurssi, jolla skannaamista opetellaan, ja että itseltä ei edellytetä minkäänlaista tietotekniikan osaamista. 

Jos haluat kopioida itselle omat kuvasi, ota mukaan CD-R tai valmiiksi alustettu CD-RW -levy! Jos haluat kuvasi itselle sähköpostitse, pidä huoli että sähköpostissasi on riittävästi tilaa ja kerro paikalla sähköpostiosoitteesi.  

Tilaisuuden järjestää Oulunkylä-Seuran kotisivuryhmä ja työväenopiston pohjoinen alueopisto. Seura ei voi maksaa julkaisusta mitään, ja skannauksessa tehtävä avustaminen on palkatonta vapaaehtoistyötä. 

Väistämättä jokaiselle ei sovi tilaisuuden ajankohta. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa alla olevan palautelinkin kautta yhteyttä, niin katsomme saammeko sinun, vapaaehtoisen skannausavustajan ja Työväenopiston mikrotuvan aikataulut yhdistettyä! Myös omatoiminen skannaaminen ja kuvien toimittaminen sähköpostitse tulee kysymykseen. Ota yhteyttä palautelomakkeella. 

Jos sinulla ei ole kuvia annettavaksi skannaukseen, vaan haluat oppia skannaamista katso  työväenopiston (maksullisia) kursseja: 

http://www.opisto.hel.fi/

Palaa edelliselle sivulle