Pakin talon omistaa Helsingin kaupunki. Pakin talo toimii kotiseututalona, jota isännöi, hoitaa ja vuokraa Pakila-Seura ry. Pakin taloa vuokrataan erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Vuokraa 1

Kuva: Video&Photo Laitinen

Pakin taloon mahtuu väljästi istumaan ja ruokailemaan noin 60 henkeä.  Pienessä keittiössä voi keittää kahvia ja lämmittää valmiista ruokaa, mutta varsinaiseen ruuanlaittoon ei ole mahdollisuuksia. Talossa on laadukkaat tilavat jääkaapit, mikroaaltouuni ja tehokas tiskikone. Kahvi- ja ruoka-astiaston (70 hengelle) – myös viini- ja kuohuviinilasit – käyttö sisältyy vuokraan. Juhlien valmistelu ja loppusiivous voidaan tehdä vuokra-ajan ulkopuolella, mikäli vierekkäisiä varauksia ei ole.

Ulko- ja sisäkuvia Pakin talosta löydät Pakin talon kuvagalleriasta ja Pakin talon Facebook-sivuilta.

Katso Pakin talon esittelyvideo, jonka on toteuttanut Video&Photo Laitinen.

Vuokrausehdot ja -hinnat

Katso Pakin talon vuokrausehdot ja hinnat.

Pakila-Seura ry varaa itselleen oikeuden vaatia sesonkikaudella erikseen sovittavan käsirahan varausmaksuna. Jos sovittua käsirahaa ei ole maksettu, varaus ei ole voimassa. Mikäli olet varannut tilan ja jätät varauksesi perumatta kohtuullisen ajan sisällä (noin kuukausi ennen varausta), laskutamme sovitun vuokrahinnan mukaan. Poikkeustapauksissa ja mikäli varaat tilan lyhyellä varoitusajalla, olemme valmiit neuvottelemaan peruutusmaksusta.

Pakin talon vuokraushinnasto. Tiedustelut ja varaukset: puh. 045-1244158 tai pakintalo.vahtimestari@gmail.com. Tiloja ei voi tiedustella eikä varata näiden sivujen palautelomakkeella.

Tarjottavaa juhliin Pakin talolla

Pakila-Seuran toimialueella sijaitsevat catering-yritykset ovat tehneet erikoistarjouksia Pakin talossa järjestettävien tilaisuuksien tarjoiluihin:

House of Sandwiches

Juhlaset – laadukasta catering-palvelua Itä-Pakilassa jo vuodesta 1982 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here