Adressi Pakilantien liikenneturvallisuuden parantamiseksi

448

9.1.2012 aamuruuhkan aikaan 9-vuotias poikamme joutui auton ruhjomaksi Pakilantien  suojatiellä Kyläkunnantien kohdalla. Poikamme oli matkalla aloittamaan kevätlukukautta joululoman jälkeen Pakilan ala-asteella, kun Maunulan suunnasta tullut auto jätti pysähtymättä suojatien eteen ja kolaroi poikamme sairaalahoitoon. Viereiselle kaistalle oli pysähtynyt isä auton kanssa odottamaan poikansa suojatien ylitystä, kun toista kaistaa tullut auto jätti törkeästi pysähtymättä törmäten poikaamme. Jos poikamme olisi ehtinyt askeleen pidemmälle, niin risteysalueella palaisivat tällä hetkellä muistokynttilät.   

Me kaikki tiedämme Pakilantien vilkkauden ja turvattomuuden. Nyt voit vaikuttaa päättäjiin allekirjoittamalla adressin alla olevassa osoitteessa. Adressin alla oleva vaade tullaan esittämään Helsingin kaupungin päättäjille allekirjoituksineen.

Adressin allekirjoittaneet vaativat liikennevaloja ja hidasteita Pakilantielle Kyläkunnantien ja Lepolantien risteyksiin.

Pakilantien jalankulkijoiden liikkuminen turvalliseksi -adressi löytyy täältä:

http://www.adressit.com/pakilantien_jalankulkijoiden_liikkuminen_turvalliseksi

Kerro tai lähetä tietoa adressista mahdollisimman monelle. Mitä enemmän allekirjoituksia, niin sitä enemmän adressi saa huomiota tiedotusvälineissä ja päätöksentekijöiden keskuudessa. Yli 1100 henkilöä on jo nyt allekirjoittanut netti adressin.