Apteekkipalvelua Pakilassa myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä

743
Pakilan Apteekki

Pakilan Apteekki

Yleensä keskustellaan palveluiden vähyydestä ja valitetaan palveluiden heikkenemistä. Siksi on paikallaan nostaa esiin merkittävä palvelutason parannus Pakilassa: Pakilan Apteekki tarjoaa palveluita nykyisin myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Myös aukioloajat iltaisin ovat pidentyneet.

Sairaus ei tule kello kaulassa. Jos apteekkipalveluja on sattunut tarvitsemaan viikonloppuisin tai ilta-aikaan, palvelua on aikaisemmin joutunut lähtemään hakemaan keskustasta. Nyt palvelua on saatavana omalla alueellamme. Pieni pikagallup naapurustossa osoitti, että asukkaat eivät tunnu tietävän laajentuneista aukioloajoista eivätkä siten osaa käyttää hyödykseen palvelun parantumista.

Pakilan Apteekki on perustettu vuonna 1952. Apteekki aloitti toimintansa Lepolantiellä, ns. Pakilan vanhassa keskustassa. Apteekki muutti nykyiseen osoitteeseensa Pakilantie 56:een uuden liikekiinteistön valmistuttua Lepolantien ja Osuuskunnantien väliin 1978. Apteekkarina aloitti helmikuussa 2015 Jari Kokkonen, jolla on monipuolista kokemusta farmasian alasta niin tutkijana, virkamiehenä kuin lääkemarkkinoijanakin. Vuodet 2001-2011 Kokkonen on työskennellyt Yliopiston Apteekissa apteekkarina ja toimitusjohtajana.    

Pakilan Apteekki työllistää kymmenkunta kokopäiväistä ja toistakymmentä tuntityöntekijää. Pakilan apteekissa pidetään tärkeänä, että apteekista löytyy monipuolinen valikoima reseptilääkkeitä. Laajan valikoiman ja hyvän asiakaspalvelun lisäksi tarjolla on joka kuukausi erikoistarjouksia muista tuotteista kuin lääkkeistä, esim. juuri nyt hyvä tarjous D-vitamiineista.

Pakilan Apteekin aukioloajat:

ma-pe 8-21
la 8-19
su 11-19
juhlapyhinä 11-19, joulu- ja juhannusaattona 8-12

Käytetään paikallisia palveluita ja pidetään ne yhdessä elinvoimaisina!