Viimeiset menneet Tapahtumat

Peruutus 23.3.2020 tilaisuus

Hei   Pakilan yläasteella 23.3.2020 pidettäväksi suunniteltu Pakila-Seuran ja Pakilan Kiinteistönomistajien yhteinen tilaisuus on peruttu. Päätöstä uudesta ajankohdasta ei ole tehty.

Lauluja veden ääreltä

Paloheinä soi 2019 -tapahtuman pääkonsertti Karismaattinen duo; vahva ja herkkä laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski ja haitaritaitelija Johanna Juhola esittävät läpileikkauksen Emman vuosien mittaan levyttämistä kappaleista. Lämpimästi tervetuloa! Liput käsittelykuluineen 17,50 €. Linkki verkkokauppaan: https://www.ticketmaster.fi/event/262595 Liput myös ovelta tuntia ennen konsertin alkamista. Liput ennakkoon myös: artjazzhelsinki@gmail.com, puh. 040 519 48 19, Sysimiehentie 39 A, 00670 Helsinki.  

Heinätalkoot Tuomarinkylän kartanolla

Tuomarinkylän kartano

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita heinätöihin Tuomarinkylän kartanolle torstaina 4. heinäkuuta kello 11 alkaen. Kaupungin järjestämät talkoot ovat vuosikymmeniä vanha perinne. Talkoissa nostellaan heinää seipäille reilun viiden hehtaarin alueella. Heinä päätyy Haltialan kotieläimille talvirehuksi. Heinätalkoiden lomassa on mahdollista päästä traktorin peräkärryn kyydissä ajelulle. Lasten iloksi pellolle tuodaan aitaukseen lampaita, ja lapsille järjestetään myös poniratsastusta sekä pomppulinna. […]