Helsingin osallistuvan budjetoinnin äänestys alkaa tiistaina 1.10.2019

589

Helsinkiläiset saavat päättää, mihin kaupunki käyttää 4,4 miljoonaa euroa. Äänestysaika on 1.-31.10.2019. Äänioikeutettuja ovat kaikki tänä vuonna 12 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat helsinkiläiset. Äänestyksessä valitaan parhaat kaupunkilaisten tekemistä suunnitelmista. Äänestys tapahtuu verkossa osoitteessa omastadi.hel.fi.

Osallistuvan budjetoinnin äänestys tapahtuu Helsingissä nyt ensimmäistä kertaa. Nyt jos koskaan kannattaa käyttää ääntään ja vaikuttaa paikalliseen päätöksentekoon!

Perustiedot OmaStadi-äänestyksestä voit tarkistaa tästä. Pohjoista suurpiiriä koskevat suunnitelmat näet puolestaan tästä. Pohjoisella alueella on käytettävissä 241 860 euroa, ja sen käyttökohteista siis äänestetään.

Infoa äänestyksestä on saatavissa mm. lähipäivinä jokaiseen helsinkiläiseen kotiin jaettavan Helsinki-lehden välissä tulevasta OmaStadi-liitteestä. Äänestysaineistoa ja lisäinfoa on saatavissa myös kouluista, palvelukeskuksista ja terveysasemilta. Lisätietoja äänestämisestä ja tuetun äänestämisen paikat ja tapahtumat löydät täältä.