Ideoita lähilomailuun lasten kanssa

897
Plotti 2018

 

Plotti 2018

Luonnonläheisellä kotialueellamme Pakilassa, Paloheinässä ja Tuomarinkylässä ja lähistöllä on mukava viettää myös kesäistä kaupunkilomaa. Lasten kanssa kannattaa muistaa ainakin nämä:

  • Kesäkuun alussa avattu Pirkkolan plotti on jokaisen aurinkoisen kesäpäivän suosikki! Uimamahdollisuuden lisäksi leikkipuisto, sisävessa ja kahvilapalvelut ovat Pirkkolan metsän ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kauppaa Plotin läheisyydessä ei ole, joten omat eväät kannattaa napata ennen lähtöä mukaan. Ennen polskimista voi vierailla esimerkiksi urheilupuiston kuntoilupuistossa, pururadalla tai Maunulan uurnalehdon ruusujen äärellä. 

  • Tiesithän, että Helsingin kaupungin leikkipuistoissa on arkisin tarjolla alle 16-vuotiaille lapsille ilmainen ruoka? Esimerkiksi alueen leikkipuistoista Etupelto on koko kesän auki, lisäksi lähialueiden Mäkitorppa ja Maunula tarjoavat koko kesän puoliltapäivin, omiin astioihin lapsille ruokaa. Lisää puistoruokailusta voit lukea täältä https://www.hel.fi/palvelukeskus/fi/Ateriapalvelut/leikkipuistoruokailu/

Teksti. Peppi Tervo-Hiltula

Kuva: Erja Vuorio