Itä-Pakila-päivä veti paikalle ennätysyleisön

405
ItaPakilapv 2018

ItaPakilapv 2018

Etupellon puistoon on kertynyt jo mukavasti kirpparivilttejä myyjineen, kun kello lähestyy puolta neljää. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lämpötila hipoo hellettä. Hyväntuulinen järjestelijäjoukko organisoi paikkoja, mutta ilmassa on kevyttä jännitystä: Onko viesti Itä-Pakila-päivästä tavoittanut paikalliset asukkaat?

Kun kello alkaa lähestyä viittä, on jo selvää, että Itä-Pakila-päivää osataan odottaa: ihmisiä valuu paikalle tasaisena virtana ja viiden ja seitsemän välillä järjestäjät arvioivat paikalla olleen jopa kahdeksan sataa alueen asukasta. Joukossa on niin vanhempaa väkeä kuin aivan vastasyntyneitäkin.

Etupellon puistoon saatiin tapahtuman ajaksi koottua yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa monenlaista toimintaa: pomppulinna, poniratsastusta, hali- ja vetokoiria, temppurata, onnenpyörä, arpajaiset, nuorten paistamia vohveleita, herkkuja, popcorneja, keppihevosrata, hierontapiste, puistojumppa, kasvomaalausta, naruhyppelyä sekä iso kirppis. Jokaiselle pisteelle riitti kävijöitä ja esiintymisalueen edessä kuultiin raikuvia aplodeja, kun Sami Paavola, lasten lauluhetki, Tanssilan tanssiesitys sekä Pakilan Pelimannit esiintyivät.

Itä-Pakila-päivää vietettiin tiistaina 22.5.18 iltapäivällä kello viiden ja kahdeksan välillä.
Pakila-Seura kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, tapahtuman järjestämiseen
osallistuneita sekä vapaaehtoisia lisäkäsiä, joita tarvittiin esimerkiksi arpajaisten
järjestämiseen.

Seuraava suurempi tapahtuma on Pakila-päivä sunnuntaina 2.9.2018 Pakilan yläkoulun
pihassa.

Teksti: Peppi Tervo-Hiltula
Kuva: Esko Lukkari