Kaunis syyssää kruunasi Pakilan kylätapahtuman

359
IMG 0050

IMG 0050

Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen toimijoiden yhdessä järjestämä jo perinteeksi muodostunut kylätapahtuma Pakilan yläasteen koululla 4.9.2016 oli ilmojen haltioiden suosiossa, sillä viime aikojen kovin epävakainen sää oli hetkeksi poissa ja tapahtumapäivä oli lämmin ja aurinkoinen. Väkeä, erityisesti lapsiperheitä oli liikkeellä runsaasti. Tapahtuman juontajana toimineen Leo Silolahden mukaan paikalla kävi 1000-1200 henkeä.

Tunnelma oli leppoisa, musiikki ja iloinen puheensorina täyttivät tapahtuma-alueen. Monipuolisen ohjelman ansiosta kävijät viihtyivät paikalla pitkään. Jokaiselle löytyi jotakin: hevosajelua, pelastuskoiria, temppurata, taikuri, paloauto, pomppulinna, partiolaisten teltta, kirjastoteltta, monipuolista musiikkitarjontaa ja tietenkin kirpputori. Myös Pakilan seurakunta oli tuonut perhemessun urheilukentälle.Tapahtumassa julkisettiin myös Pakila-Seuran valinta Vuoden Pakilalaiseksi: Pakilan voimistelijoiden kunniapuheenjohtaja Kerttu Valve.  Lisäksi eri puolilla tapahtuma-aluetta oli suuri määrä alueen yritysten ja järjestöjen houkuttelevia myynti- ja infopisteitä. Katukeittiössä oli valittavina hernekeittoa, lettuja, grillimakkaraa ja tietenkin kahvia ja leivonnaisia. Kauppa kävi niin hyvin, että hernekeitto pääsi loppumaan ja makkaravarastoja piti käydä täydentämässä kesken tapahtuman.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Lions Clubit Aurora ja Pakila, mutta tapahtuman aikaansaaminen on osoitus alueen yhteisöllisyydestä ja yhteistyön voimasta: jokainen kantaa kortensa kekoon.

Katso lisää kuvia kuvagalleriasta.