Keräysautot tulevat kotisi lähelle – tuo ylimääräiset tavarasi kiertoon!

650

Nyt on taas hyvä aika päästä eroon kodin tarpeettomiksi käyneistä tavaroista, sillä Kierrätyskeskuksen  keräysautot ovat syyskierroksellaan ja liikkuvat Pakilassa ja Paloheinässä ensi viikolla. Keräysauto on vastaus monien toiveeseen. Paikallisesti kiertävä auto helpottaa kierrätystä asuinalueesta riippumatta ja pidentää tavaroiden elinkaarta.

Keräysautoon voi tuoda siistiä, ehjää ja puhdasta uudelleenkäyttöön sopivaa kodin pientavaraa ja kodin tekstiileitä: astioita, keittiövälineitä, sisustus- ja koriste-esineitä, kirjoja ja levyjä, kenkiä, laukkuja, asusteita ja vaatteita, pyyhkeitä, lakanoita, päiväpeittoja, mattoja, askartelumateriaalia sekä urheiluvälineitä. Myös kaikenkuntoista pienelektroniikkaa ja polkupyöriä otetaan vastaan. Vaarallista jätettä tai huonekaluja ei oteta vastaan. Tavarat otetaan vastaan maksutta.  

Pakkaa tavarat niin, että ne pysyvät siisteinä ja ehjinä keräysautossa. Pakkausvälineiksi sopivat kestävät pahvilaatikot, säkit ja kassit.  Pakkaa tavarat yhden henkilön nostettavissa oleviin eriin ja eri tuotteet eri pakkauksiin.

Keräysautojen aikataulu alueellamme:

Keskiviikko 2.9.

20.00 – 20:30  Halkosuontie 88/Rohkatie, koulun p-alue

Torstai 3.9.

17.00 – 17.25 Fallintori, Ylä-Fallitie 58

17.40 – 18.05 Pakilantie/Kuusemiehentie, ulkoilualueen P-alue

18.20 – 18.45 Pikkusuonkuja 2, urheilukentän P-alue

19.00 – 19.25 Saarnaajantie/Päivänsalontie, kadun levike

19.40 – 20.05 Pakilantie 18

Maanantai 7.9.

19.50 – 20.15  Kansantie/Yhdyskunnantie, HESY

Muistathan turvavälit myös keräysautolla. Kasvomaskin käyttö on myös suositeltavaa. Keräysautojen kuljettajat käyttävät kasvovisiireitä.

Jonotus keräysautolla

Lisätietoja: https://www.kierratyskeskus.fi/tavaran_lahjoittaminen/kiertavat_keraysautot