Kerrostaloja Kuusmiehentielle vastustava adressi

598

Paloheinään suunnitellaan asemakaavamuutoksia, joiden tarkoitus on mahdollistaa uusien asuinkerrostalojen rakentaminen vanhojen rakennusten tilalle osoitteissa Kuusmiehentie 2 ja 4 ja Tuohuskuja 4 ja 6 a.

Paloheinä-Torpparinmäki on yksi Helsingin laajimmista yhtenäisistä pientaloalueista. Toteutuessaan suunnitelma toisi alueelle ensimmäiset kerrostalot ja muuttaisi alueen luonnetta peruuttamattomalla tavalla.

Paloheinän ja Torpparinmäen asukkaat ovat ilmaisseet haluavansa pitää alueen jatkossakin pientalo- ja puutarhakaupunginosana. Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistys r.y on huhtikuussa 2022 avannut kerrostaloja vastustavan verkkoadressin.

Jos olet samaa mieltä kaupunginosayhdistyksen kanssa, ota kantaa allekirjoittamalla adressi ja kerro asiasta myös naapureillesi ja ystävillesi. Mikäli et ole varma, oletko jo allekirjoittanut adressin, ei haittaa, vaikka tulisit allekirjoittaneeksi sen toistamiseen. Adressit.com-palvelu huolehtii siitä, että allekirjoituksesi rekisteröidään vain kertaalleen.

Adressi allekirjoituksineen toimitetaan päättäjille ennen kuin asia tulee kaupunkiympäristölautakunnan käsittelyyn näillä näkymin ensi syksynä.

Asiaan voi vielä vaikuttaa, nyt on aika toimia!

Linkki adressiin